Πάρμα – Βιτσέντζα 1-0 : Δεύτερη συνεχόμενη νίκη (hls)

Ένα παιχνίδι δίχως φάσεις και με κακό ρυθμό υπό καταρρακτώδη βροχή άλλαξε εντελώς με την ανόητη αποβολή του Μπρουνέτα στο 34ο λεπτό για την Πάρμα του Έντσο Μαρέσκα.

Οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να ρισκάρουν και να πρεσάρουν έκαναν δύο φάσεις αλλά ο Μπουφόν σταμάτησε Τογκουρντό (35′) και Ντι Πάρντο (36′) και από ένα λάθος του Ντιό, ο Μπενέντιτσακ αντίθετα με την ροή του αγώνα βρήκε την μπάλα μπροστά του και την έστειλε με δυνατό σουτ στα δίχτυα (43′).

Η Πάρμα δεν πιέστηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτή είχε την μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ με τον Μιχάιλα (60′) να μην μπορεί όμως να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Γκράντι.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν και αυτοί με δέκα παίκτες με την αποβολή του Ντι Πάρντο (70′), η Πάρμα πήρε ξανά τον έλεγχο του αγώνα και κράτησε εύκολα το τρίποντο.

Πάρμα (3/3/2/2) : Μπουφόν – Οσόριο, Ντανίλο, Κομπό – Ντελ Πράτο, Γιούριτς, Μιχάιλα (62′ Κουλιμπαλί) – Βάσκες, Μπρουνέτα – Μπενέντιτσακ (83′ Τουτίνο), Ινγκλέζε (38′ Ζομ)

Βιτσέντζα (3/3/2/2) : Γκράντι – Ιεράρντι, Παζίνι, Παντέλα – Ντι Πάρντο, Τογκουρντό (74′ Τζόντα), Καλντερόνι (74′ Τζακομέλι) – Πρόια (46′ Νταλμόντε), Ρανόκια (81′ Ποντίσο) – Λόνγκο (60′ Μετζορίνι), Ντιό


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.