Πορντενόνε – Πάρμα 0-4 : Θέμα ποιότητας, εμπειρίας και ηθικού! (hls)

Άνετη νίκη της Πάρμα στην έδρα της "άρρωστης" αγωνιστικά και ηθικά Πορντενόνε με 0-4 χάρη στα γκολ των Βάσκες (18'), Γιούριτς (36'), Ινγκλέζε (64') και Μαν (80')

Η Πάρμα πήρε αυτό που ήθελε στο βορειοδυτικό άκρο της Ιταλίας, νικώντας στο Φρίουλι την Πορντενόνε γιατί απλά ήταν καλύτερη, πιο μεθοδική και προπάντων αποτελεσματική εκεί που έπρεπε, όπως έπρεπε!
Κομβικό το πρώτο γκολ του αγώνα από τον Φράνκο Βάσκες με κεφαλιά του Αργεντίνου στο 18ο λεπτό μέσα σε μια άμυνα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει…
Ακόμα πιο οδυνηρό, για την ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων, το 2ο γκολ της Πάρμα στο 38’ όταν μετά από γέμισμα στο ύψους του πέναλτι εκεί βρέθηκα σε ρόλο περίπου… τουριστικό κι ανέμελο οι Γιούριτς και Ντελ Πράτο, με τον Κροάτη να κεραυνοβολεί τον γκολκίπερ Πέρλσαν.
Όταν καλό είχε να δείξει η Πορτνενόνε, το φανέρωσε στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όπου παρότι δεν πήρε σχεδόν τίποτε από τον βασικό της φορ, βρήκε 3-4 καλές φάσεις – χάρη της διάθεσης των Πετριτσιόνε, Φοπλορούνσο και Σισιρέτι χωρίς όμως να φθάσει στο πρώτο της γκολ στον φετινό μαραθώνιο της Serie B!
Στο 64’ ο Ιγκλέζε, που είχε μπει μόλις πριν λίγα λεπτά στο ματς, ολοκλήρωσε με ωραία αντεπίθεση της ομάδας του και στο 80’ ο Ρουμάνος Μαν σε άλλη μια αντεπίθεση διαμόρφωσε το τελικό 0-4!
Η Πάρμα είναι σε τροχιά κορυφής ενώ η Πορντενόνε, παραμένει χωρίς πόντο μαζί με άλλες τρεις ομάδες της κατηγορίας αναζητώντας κάτι να την ανασυντάξει…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.