Κροτόνε-Κόμο 2-2: Με κορυφαίους Νεντελτσεάρου και Ιωάννου! (hls)

Τόσο ο Νεντελτσεάρου για την Κροτόνε όσο και ο Ιωάννου για την Κόμο ήταν επιδραστικοί για τις ομάδες τους και δημιούργησαν τα δεύτερα γκολ των δύο ομάδων που αναδείχθηκαν ισόπαλες στην πρεμιέρα τους στη Serie B.

Η υποβιβασθείσα από την Serie A Κροτόνε του Νεντελτσεάρου υποδέχθηκε την προβιβασθείσα από την Serie C Κόμο του Νίκου Ιωάννου. Και οι δύο ήταν εξαιρετικοί στο ματς και μάλιστα από δικές τους ενέργειας προήλθαν το 2-1 και το 2-2 στο ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές και δεν δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες εκτός από το δοκάρι του Τσάγια μόλις στο 4ο λεπτό. Στο δεύτερο όμως έγιναν τα πάντα. Στο 49′ ο Μουλατιέρι έκανε το 1-0 όταν έβαλε το πόδι του σε σουτ του Βούλιτς αλλάζοντας πορεία στην μπάλα και στέλνοντάς τη στα δίχτυα.

Στο 53′ ο Ιόβινε ισοφάρισε ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Τσάγια, αλλά η Κροτόνε πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Μουλατιέρι στο 66ο λεπτό. Όλα ξεκίνησαν από ένα ανέβασμα του Νεντελτσεάρου στην αντίπαλη περιοχή για να κάνει την ασίστ ο Καγκμπό στον σκόρερ.

Στο 78′ ήταν η σειρά του Ιωάννου να κουβαλήσει τη μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή, να δώσει στον Παριτζίνι το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Φέστα, αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Λα Γκούμινα κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-2.

Ακολούθησαν κι άλλες φάσεις με αποκρούφωμα ένα ασύλληπτο ψαλίδι του Λιότσι στο 94′ που έβγαλε δύσκολα ο Φέστα. Χορταστικό ματς χωρίς νικητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.