Τζιανλουίτζι Μπουφόν: «Έμαθα από τον Ντοναρούμα!»

Στα 43 του χρόνια κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μετά από 20 ολόκληρα χρόνια επέστρεψε στην Πάρμα και παραδέχεται ότι ονειρεύεται να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
«Ο Πρόεδρος (της Πάρμα) με ρώτησε αν θα ήθελα να επιστρέψω στην Πάρμα μετά το ματς Γιουβέντους-Πάρμα στο Τορίνο την περασμένη σεζόν», δήλωσε ο Μπουφόν στη «La Gazzetta dello Sport».
«Σε γενικές γραμμές, αυτό δεν είναι κάτι που θα ρωτούσε κάποιος. Αλλά το έκανε και μου άρεσε γιατί είδα ένα όραμα. Έψαχνα κάποιον που θα μπορούσε να με κάνει να ονειρευτώ».

Το όνειρο του Μπουφόν είναι να επαναφέρει την Πάρμα στην Seie A και να παίξει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.
«Ο Μαντσίνι έκανε κάτι εξαιρετικό και στα 43 μου χρόνια δεν θα είμαι ποτέ αυτός που θα πει:« Είμαι εδώ, κάνε μου ένα τηλεφώνημα», αλλά μπορώ να ονειρευτώ χάρη στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Διαφορετικά γιατί να παίζω; Θέλω να φέρω ξανά την Πάρμα στη Seie A. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Μαντσίνι δεν θα με καλέσει, έχει τους παίκτες του και την ομάδα του, αλλά ξέρω ότι θα υπάρχει Παγκόσμιο Κύπελλο, για να συνεχίσω να ονειρεύομαι».

Ο σπουδαίος Ιταλός τερματοφύλακας, αναφέρθηκε στον Ντοναρούμα, έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στο θρίαμβο των «ατζούρι» στο πρόσφατο Euro.
«Ήταν εξαιρετικός, όχι μόνο για τις επεμβάσεις στα πέναλτι, αλλά για το πώς χειρίστηκε όλες τις δύσκολες καταστάσεις, ήταν καλύτερος από οποιονδήποτε άλλο τερματοφύλακα. Σήμερα είναι σημείο αναφοράς παγκοσμίως. Δεν με νοιάζει αν η καριέρα του θα διαρκέσει όσο και η δική μου. Ξέρω ότι είναι ένας υπέροχος τερματοφύλακας και τον απολαμβάνω. Έμαθα από τον Ντοναρούμα, έχω μελετήσει μερικά από τα πράγματα που κάνει. Είμαι τόσο γαλήνιος, δεν με νοιάζει αν οι άλλοι είναι καλοί!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.