Μπουφόν: Έχω ακόμα πέντε χρόνια

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν σε συνέντευξη που έδωσε στο Sky Sport Italia δήλωσε έτοιμος για μια νέα πρόκληση στην πλούσια καριέρα του.

Ο Μπουφόν επιστρέφει στην Πάρμα για να παίξει στην Serie B με μοναδικό στόχο την άνοδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού.

Έχουν περάσει 21 χρόνια από το ντεμπούτο μου με την Πάρμα, περίπου 9.000 ημέρες. Έχω ακόμα την επιθυμία να εκπλήξω και να αποδείξω ότι είμαι αθλητής, τερματοφύλακας, ένα ξεχωριστό άτομο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προχωράω και γι΄αυτό μου αρέσουν κάποιες προκλήσεις. Στην ηλικία μου δεν έχω την αμφιβολία αν είμαι τερματοφύλακας ή όχι, είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα πάω καλά για τα επόμενα 4-5 χρόνια»

«Από φυσική άποψη είμαι καλά, έχω επίσης αποκτήσει μια σημαντική εμπειρία. Οι αμφιβολίες υπάρχουν όταν δεν έχεις τα σωστά κίνητρα ή όταν κάνεις μια επιλογή που δεν ζεσταίνει την καρδιά σου. Εκείνη τη στιγμή ρισκάρεις να κάνεις άσχημη εντύπωση, αλλά αυτό δεν το σκέφτηκα όταν διάλεξα την Πάρμα. Για τους νεότερους μπορεί να φαίνεται περίεργο, τόσο για τον 43χρονο άνδρα, αλλά και για τον παίκτη που μπαίνει σε ένα παρόμοιο πλαίσιο»

«Ωστόσο, θα πρέπει να έχω κάποια ταπεινοφροσύνη για να μπορέσω να δημιουργήσω σχέσεις με τα παιδιά. Ο πάγος έσπασε μετά την πρώτη μέρα, ζούμε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα φιλίας και θετικότητας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης