Παραμένει η ποινή των -6 στην Αταλάντα

Μπορεί ο αμυντικός της Αταλάντα, Τόμας Μανφρεντίνι να είδε την ποινή των τριών χρόνων αποκλεισμού του για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς, να σβήνεται, ωστόσο η ομάδα του δεν ήταν το ίδιο τυχερή και όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIGC) η ποινή αφαίρεσης των έξι βαθμών παραμένει.

Μπορεί ο αμυντικός της Αταλάντα, Τόμας Μανφρεντίνι να είδε την ποινή των τριών χρόνων αποκλεισμού του για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς, να σβήνεται, ωστόσο η ομάδα του δεν ήταν το ίδιο τυχερή και όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIGC) η ποινή αφαίρεσης των έξι βαθμών παραμένει. Επίσης η FIGC ανακοίνωσε ότι ο 43χρονος παλαίμαχος διεθνής, Τζιουζέπε Σινιόρι, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν και στον Ηρακλή, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό πέντε αγώνων από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, ενώ τιμώρησε τον αρχηγό της ομάδας, Κριστιάνο Ντόνι, με αποκλεισμό 3,5 ετών.

Από τους υπόλοιπους 14 που έχουν τιμωρηθεί με ποινές από 1 έως 5 χρόνια, στην αρχική απόφαση που πάρθηκε από την Ομοσπονδία στις 9 Αυγούστου, μόνο ο πρόεδρος της Ραβέννα, Τζιάνι Φάμπρι, δικαιώθηκε μετά την έφεση που κατέθεσε.

Η ποινή της Αταλάντα θα ισχύσει από την εφετινή χρονιά, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς. Αυτό την καθιστά, σύμφωνα με τα περισσότερα στοιχηματικά γραφεία, ως πρώτη υποψήφια για τον υποβιβασμό στη Serie B.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.