Επιμένει για Γιουβέντους ο Γιόβετιτς

Στη Γιουβέντους θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφαν Γιόβετιτς τη νέα αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Στη Γιουβέντους θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφαν Γιόβετιτς τη νέα αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με τους Ιταλούς. Ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός έχει εκδηλώσει επανειλημμένα την επιθυμία του να μετακομίσει από τη Φλωρεντία στο Τορίνο, κάτι που έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia», ο 23χρονος παίκτης έχει ζητήσει από τη διοίκηση των «βιόλα» να τον παραχωρήσει στη «βέκια σινιόρα», όμως οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας του ζήτησαν να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, εκτός των ιταλικών συνόρων. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Γιουβέντους δεν «καίγεται» πλέον να αποκτήσει τον Γιόβετιτς, μετά τις μετεγγραφές των Κάρλος Τέβες και Φερνάντο Γιορέντε και πως θα κινηθεί μόνο αν αποφασίσει η Φιορεντίνα να τον παραχωρήσει, καθώς δε θέλει να καταβάλει πολλά χρήματα για να κάμψει με αυτό τον τρόπο τις αντιδράσεις των «βιόλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.