Ανοιχτός στη Φιορεντίνα ο Βίγια

Το ενδιαφέρον του Νταβίντ Βίγια για το πλάνο της Φιορεντίνα αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη, λέγοντας ότι ο πελάτης του θα ήταν θετικός σε ενδεχόμενη πρόταση των «βιόλα».

Το ενδιαφέρον του Νταβίντ Βίγια για το πλάνο της Φιορεντίνα αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη, λέγοντας ότι ο πελάτης του θα ήταν θετικός σε ενδεχόμενη πρόταση των «βιόλα».
 
Αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον 31χρονο επιθετικό της Μπαρτσελόνα και μεταξύ αυτών Αρσεναλ, Λίβερπουλ και Τότεναμ. Ωστόσο, ο εκπρόσωπός του Βίκτορ Ονάτε έβαλε σην εξίσωση και το ενδεχόμενο μεταγραφής στην Ιταλία.
 
«Είναι υπερβολικό να λέμε ότι υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από τη Φιορεντίνα, αλλά ξέρουμε το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους για την επόμενη χρονιά. Δούλεψα με τον νυν τεχνικό διευθυντή τους Εντουάρντο Μαθία στη Βαλένθια. Είμαστε φίλοι και κρατάμε συνεχή επαφή», ανέφερε ο Ονάτε.
 
«Ο Νταβίντ αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα επικεντρωμένος στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Θα είναι δύσκολο να φύγει από την Μπαρτσελόνα, αλλά, αν το κάνει, θα θελήσει να πάει σε μία ομάδα όπου θα παίζει σε υψηλό επίπεδο. Δεν έχει σημασία αν θα είναι στην Αγγλία ή την Ιταλία, αρκεί το πλάνο να είναι φιλόδοξο», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.