Ακουιλάνι: “Οι άλλοι είναι καλύτεροι”

Πεπεισμένος ότι η Γιουβέντους δεν έχει πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι.

Πεπεισμένος ότι η Γιουβέντους δεν έχει πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι. Σύμφωνα με τον Ιταλό επιθετικό, αυτό συμβαίνει γιατί η ομάδα του δεν διαθέτει την ποιότητα για να πετύχει το στόχο, όπως η Μίλαν, η Ιντερ και η Ρόμα.

“Δεν μπορεί να είμαστε ομάδα για πρωτάθλημα τη μία εβδομάδα και μερικές μέρες μετά να μην είμαστε αρκετά καλοί για το Γιουρόπα Λιγκ”, σχολίασε ο Ακουιλάνι, μιλώντας στην “Corriere dello Sport”. “Η Γιουβέντους είναι ένας μεγάλος σύλλογος που έχει κατακτήσει τα πάντα, αλλά η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή είναι  ότι μερικές φορές παλεύουμε σε αγώνες με αντιπάλους όπως η Μπάρι. Δεν είναι πλέον οι εποχές του Ζινεντίν Ζιντάν ή του Πάβελ Νέντβεντ”, εξήγησε.

Όσο για το πρωτάθλημα, “ας μην αστειευόμαστε. Η Μίλαν, η Ιντερ και η Ρόμα είναι μακράν καλύτερες από μας. Ο ρεαλιστικός στόχος μας είναι η τέταρτη θέση”, κατέληξε.

…Κώστας Δούκας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!