Αρκέστηκε στο βαθμό η Παλέρμο

Ούτε στο Τορίνο κατάφερε να πετύχει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη η Παλέρμο, που έμεινε στο 0-0 με την ομώνυμη ομάδα για την 27η αγωνιστική της Serie A.

Ούτε στο Τορίνο κατάφερε να πετύχει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη η Παλέρμο, που έμεινε στο 0-0 με την ομώνυμη ομάδα για την 27η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι παρέμεινε εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με 21 βαθμούς και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή της.

Σημαντικές ευκαιρίες και δοκάρι είχε η «Γκρανάτα», η οποία στάθηκε άτυχη και δεν μπόρεσε να σημειώσει ένα γκολ απέναντι σε μία από τις χειρότερες ομάδες του Καμπιονάτο, με αποτέλεσμα το 0-0 να «σημαδέψει» τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Τορίνο έφθασε τους 32 βαθμούς κι αποτελεί, ουσιαστικά, μία από τις αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες της Serie A ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Αυτό ήταν το δεύτερο ντεμπούτο του Γκασπερίνι στον πάγκο της Παλέρμο. Είχε απολυθεί στις 4 Φλεβάρη, όμως επαναπροσλήφθηκε μία εβδομάδα περίπου αργότερα, μετά την απομάκρυνση του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού Αλμπέρτο Μαλεζάνι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.