Καταθέτει νέα αγωγή η Μαγιόρκα

Η Κάθριν Μαγιόρκα απέσυρε τις κατηγορίες κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού, προκειμένου να τις καταθέσει εκ νέου, αυτή τη φορά σε ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Η Κάθριν Μαγιόρκα απέσυρε τις κατηγορίες κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού, προκειμένου να τις καταθέσει εκ νέου, αυτή τη φορά σε ομοσπονδιακό δικαστήριο. Αρχικά, η φερόμενη ως θύμα είχε αποσύρει τις κατηγορίες από το δικαστήριο της Νεβάδα, με τον αμερικανικό Τύπο να κάνει λόγο για εξωδικαστικό συμβιβασμό των δυο πλευρών, κάτι που τελικά δεν επαληθεύτηκε. Η Μαγιόρκα, η οποία υποστηρίζει πως το 2009 ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής την είχε βιάσει σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, φέρεται αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

Η δικηγόρος της Μαγιόρκα τόνισε χαρακτηριστικά: “Οι κατηγορίες δεν έχουν αποσυρθεί. Η κρατική υπόθεση απορρίφθηκε από εμάς, επειδή καταθέσαμε τις ίδιες αξιώσεις στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, λόγω των κανόνων που υπάρχουν για την εξυπηρέτηση αλλοδαπών. Μπορεί να αλλάξαμε χώρο, αλλά οι αξιώσεις μας παραμένουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.