Κονέ: «Έκανα σωστές επιλογές»

Ευχαριστημένος με την έως τώρα καριέρα του στην Ιταλία και στη Μπολόνια, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κονέ.

Ευχαριστημένος με την έως τώρα καριέρα του στην Ιταλία και στη Μπολόνια, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κονέ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στις τελευταίες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπολόνια, καθώς επίσης και στα γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νάπολι. Ο Κονέ μίλησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ». Αναλυτικά:

Είσαι ακόμα παίκτης της Μπολόνια ή. σ’ έκλεισε από τώρα η Νάπολι;
«Απ’ ό,τι ξέρω μένω ακόμη Μπολόνια (σ.σ. γέλια). Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα δύο κρίσιμα γκολ και ελπίζω να έρθουν και άλλα»

Εκείνο του πρωταθλήματος είναι το καλύτερο της καριέρας σου;
«Ναι. Μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο. Μάλιστα μου έδωσε μια ώθηση παραπάνω. Βλέποντας το στην τηλεόραση κατάλαβα πόσο όμορφο ήταν και το γεγονός αυτό μου έδωσε μεγαλύτερη ψυχολογία και πιστεύω ότι γι’ αυτό είχα καλή συνέχεια στο κύπελλο και σκόραρα και χθες».

Οι συμπαίκτες σου τι σου είπαν;
«Ηταν πολύ χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Μου έδωσαν συγχαρητήρια αλλά δεν μου είπαν πολλά πράγματα. Εδώ δεν λένε πολλά».

Είσαι ευχαριστημένος στην Μπολόνια;
«Ναι. Είμαι πολύ καλά. Βιώνω μια περίοδο πολύ καλή τα τελευταία 2-3 χρόνια εδώ στην Ιταλία και σε ό,τι αφορά το επίπεδο ζωής όσο και του πρωταθλήματος, το οποίο είναι πολύ υψηλό. Είμαι μια χαρά εδώ»

Σε παλαιότερη τοποθέτησή σου είχες πει ότι δεν θα ήσουν στο ίδιο επίπεδο τώρα αν δεν είχες φύγει από την Ελλάδα. Είσαι ικανοποιημένος που άφησες το ελληνικό πρωτάθλημα;
«Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έπαιζα τόσο καλά αν έμενα στην Ελλάδα. Από τη στιγμή που πήρα την απόφαση να μετακομίσω από τον Ηρακλή στην Μπρέσια πήρα ένα ρίσκο και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι έλαβα τη σωστή απόφαση. Δεν θέλω, όμως, να υποτιμήσω το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς σ’ αυτό έκανα τα πρώτα μου βήματα».

Φιλοδοξείς να μεταγραφείς σε μεγαλύτερη ομάδα από την Μπολόνια;
«Να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι δεν κοστίζει τίποτα. Είναι δωρεάν. Εχω συμβόλαιο με την Μπολόνια και έχω επικεντρωθεί στη δουλειά μου εδώ και ο χρόνος θα δείξει που μπορώ να φτάσω. Επαναλαμβάνω, όμως, πως το να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι είναι δωρεάν και φυσικά έχω φιλοδοξίες για κάτι παραπάνω. Για την ώρα όμως, απολαμβάνω την παρουσία μου στη Μπολόνια. Οι φίλαθλοι είναι πολύ ζεστοί, σε κάθε ματς έρχονται στο γήπεδο περίπου 20.000, αριθμός πολύ καλός για μία μεσαία ομάδα της Ιταλίας. Δεν είναι φανατικοί όπως της Νάπολι, αλλά είναι πολύ καλοί και πολύ ευγενικοί με τους παίκτες. Μου έχει κάνει εντύπωση. Ακόμη η πόλη της Μπολόνια έχει πολλούς Ελληνες που δουλεύουν ή σπουδάζουν εδώ. Από πέρυσι που ήρθα με «αγκάλιασαν» με πολύ όμορφο τρόπο. Κάνω παρέα με πολλούς Ελληνες».

Το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι ένα όνειρο;
«Είναι μακρύς ο δρόμος ακόμη και ο στόχος αυτός είναι ο μακρινός. Προσωπικά έχω επικεντρωθεί στη δουλειά μου στην Ιταλία. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να παίζω καλά για την ομάδα μου και αν έρθει η κλήση από την εθνική και τον κ. Σάντος φυσικά είναι καλοδεχούμενη, την εκτιμάω και τη σέβομαι. Αλλά όπως είπα τα δίνω όλα για την ομάδα μου, διότι αν δεν πηγαίνω καλά εδώ δεν θα έρθει και η κλήση».

Η θέση που παίζεις στην Ιταλία;
«Στο κέντρο. Στα τρία χαφ, όπου μου αρέσει. Δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό και παίζω όπου μου πει ο προπονητής μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.