Σεφτέ με “τριάρα” η “γκρανάτα”

Η Τορίνο εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και το αριθμητικό πλεονέκτημα και νίκησε με 3-0 την Πεσκάρα στην αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Η Τορίνο εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και το αριθμητικό πλεονέκτημα και νίκησε με 3-0 την Πεσκάρα στην αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Σέριε Α. Το ματς αναμενόταν αμφίρροπο και είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο ομάδες είχαν τερματίσει ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας της περσινής Σέριε Β.

Ωστόσο, η αποβολή του Τερλίτσι στο 27′ για τους φιλοξενούμενους αποδείχθηκε καθοριστική. Μπορεί ο Μπιάνκι να αστόχησε στο πέναλτι που παραχώρησε ο αμυντικός της Πεσκάρα, αλλά ο Σγκρίνια στο 34′ έδωσε το προβάδισμα στην “γκρανάτα”, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ο Μπρίγκι στο 58′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, ενώ ο Μπιάνκι στο 62′ εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Μασιέλο, Ογκμπόνα, Νταρμιάν, Γκλικ, Σαντάνα, Μπρίγκι, Γκάτσι, Στεβάνοβιτς (72′ Τσέρτσι), Μπιάνκι (78′ Σανζόνε), Σγκρίνια (64′ Μετζιορίνι)

ΠΕΣΚΑΡΑ: Περίν, Τερλίτσι, Μποκέτι, Ζανόν, Καπουάνο, Μπλάζι, Μπιάρνασον, Καστσιόνε (75′ Κολούτσι), Βάις, Ζόνατας (46′ Βούκουσιτς), Καπράρι (30′ Ρομανιόλι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.