Δεν την άφησαν να ανταποδώσει τη χάρη

Η Γιουβέντους ήταν έτοιμη να στείλει τις φανέλες της στη Νοτς Κάουντι, προκειμένου να της χρησιμοποιήσει τη νέα σεζόν, όμως η εταιρία που ντύνει τη “βέκια σινιόρα” έβαλε φρένο στα σχέδιά της.

Η Γιουβέντους ήταν έτοιμη να στείλει τις φανέλες της στη Νοτς Κάουντι, προκειμένου να της χρησιμοποιήσει τη νέα σεζόν, όμως η εταιρία που ντύνει τη “βέκια σινιόρα” έβαλε φρένο στα σχέδιά της. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας ήρθαν σε επικοινωνία με τους πρωταθλητές Ιταλίας, από τους οποίους ζήτησαν φανέλες για τη νέα σεζόν, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Η ιταλική ομάδα ήταν πρόθυμη να βοηθήσει και να ανταποδώσει τη χάρη που της είχε κάνει η Νοτς Κάουντι το 1903, όταν αυτή είχε παραχωρήσει φανέλες της στη Γιουβέντους, η οποία μέχρι τότε φορούσε ροζ εμφανίσεις. Από τότε η Γιουβέντους άλλαξε τις φανέλες της σε ασπρόμαυρες. Οι δυο ομάδες βρίσκονταν στο στάδιο της αποστολής των εμφανίσεων από την Ιταλία στην Αγγλία, όταν η εταιρία η οποία ντύνει τη Γιουβέντους την ενημέρωσε πως δεν μπορεί να παραχωρήσει τις φανέλες της στην αγγλική ομάδα, λόγω του συμβολαίου που έχουν οι δυο πλευρές. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τους χορηγούς της αγγλικής ομάδας και έτσι οι “μπιανκονέρι” δεν κατάφεραν να ανταποδώσουν τη χάρη που τους είχαν κάνει οι Άγγλοι, πριν 116 χρόνια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.