Θέλει Αγγλία ο Μάντζουκιτς

Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται να εκφράσει ο Μάριο Μάντζουκιτς στη διοίκηση της Γιουβέντους, προκειμένου να αποχωρήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται να εκφράσει ο Μάριο Μάντζουκιτς στη διοίκηση της Γιουβέντους, προκειμένου να αποχωρήσει μέσα στο καλοκαίρι.
 
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για την ώρα ο επικρατέστερος επόμενος προορισμός του Κροάτη επιθετικού, αν και οι πληροφορίες από τη «Μεγάλη Κυρία» αναφέρουν ότι ο προπονητής της Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλει να κρατήσει τον παίκτη στο Τορίνο.
 
Άλλες φήμες αναφέρουν όμως ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας πρότεινε τον Μάντζουκιτς στους «κόκκινους διαβόλους» την προηγούμενη εβδομάδα και ότι ο προπονητής τους Ζοσέ Μουρίνιο θέλει πολύ τη συμφωνία. Το κόστος της εκτιμάται στα 13 εκατ. ευρώ.
 
Ο ίδιος ο 32χρονος ποδοσφαιριστής επιθυμεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού αυτό είναι το μόνο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που δεν έχει δει από κοντά.
 
Ο Αλέγκρι από την πλευρά του, θα προσπαθήσει να τον δελεάσει με την εγγύηση ότι από τη νέα σεζόν θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για χρόνο συμμετοχής και σημαντικότερο ρόλο στην ενδεκάδα.
 
Πάντως, ο διευθυντής της Γιουβέντους Τζουζέπε Μαρότα υποστήριξε ότι ο Μάντζουκιτς δεν έχει ζητήσει να φύγει.
 
«Αρχή μας στη Γιουβέντους είναι να ακούμε έναν παίκτη όταν θέλει να φύγει και προσπαθούμε να τον ικανοποιήσουμε στο βαθμό που κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται κανένα ζήτημα, οπότε μπορώ να πω ότι ο Μάριο Μάντζουκιτς θα είναι στη Γιουβέντους και την επόμενη χρονιά», επέμεινε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.