Να παραμείνει «ροσονέρο» θέλει ο Ταϊβό

Νά κλείσει τα... αυτιά του στα διάφορα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Μίλαν κατά το Γενάρη, προσπαθεί ο Ταγιέ Ταϊβό.

Να κλείσει τα… αυτιά του στα διάφορα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Μίλαν κατά το Γενάρη, προσπαθεί ο Ταγιέ Ταϊβό. Ο 26χρονος αριστερός μπακ, μετακόμισε στους «ροσονέρι» το εφετινό καλοκαίρι και παρά τις πολλές προσδοκίες που υπήρχαν, δεν κατατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάσιμο Αλέγκρι.

Το γεγονός αυτό, έχει κάνει πολλα ειδησεογραφικά μέσα να αναφέρουν πως ο πρώην άσος της Μαρσέιγ είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει σε διαφορετικό σύλλογο κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μια από τις πολλές «μνηστήρες» για τον παίκτη, αποτελεί και η Μπενφίκα. Από την πλευρά του πάντως, ο ατζέντης του Ταϊβό, Φάμπιο Παρίσι, ξεκαθάρισε πως ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στη Μίλαν.

«Δεν πιστεύω πως κάποια απ’όλες αυτές τις φήμες θα οδηγήσουν κάπου. Αυτός περνάει καταπληκτικά στη Μίλαν και την κατάλληλη στιγμή θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να αγωνιστεί. Επίσης θέλω να πω πως δεν είχα καμία συνάντηση με την πλευρά της Μπενφίκα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ο Ταϊβό βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα στην Ιταλία και στόχος του είναι να παραμείνει στην ομάδα και να πετύχει πολλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.