Κιελίνι: ”Ποτέ δεν θα δημιουργήσουμε προβλήματα”

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι διαβεβαίωσε πως ούτε αυτός αλλά ούτε και ο Μπουφόν θα αποτελέσουν πρόβλημα για τη Γιουβέντους που έχει αποφασίσει να ξεφορτωθεί αρκετούς ποδοσφαιριστές στο φινάλε της σεζόν.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι διαβεβαίωσε πως ούτε αυτός αλλά ούτε και ο Μπουφόν θα αποτελέσουν πρόβλημα για τη Γιουβέντους. Το μέλλον τους στο Τορίνο είναι αβέβαιο και το μόνο σίγουρο είναι πως αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν στο φινάλε της σεζόν. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μπενεβέντο (0-1) και την ισοπαλία (2-2) εκτός έδρας με τη Τορίνο, απομακρύνθηκε από την κατάκτηση του σκουντέτο και ο αρχηγός των ”μπιανκονέρι” σχολίασε την κατάσταση στο Sky Sport Italia.

”Κάναμε λάθη που σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπονται. Είναι κρίμα καθώς δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες”

Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Νάπολι σε εξ αναβολής αγώνα στο Τορίνο ( Novasports 7/4).

”Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Να δουλέψουμε σκληρά καθώς ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη. Πρέπει να πάρουμε τη θέση για το Champions League, αλλά και το κύπελλο Ιταλίας”.

Ο Κιελίνι επίσης πήρε θέση για το γεγονός πως η Γιουβέντους ακόμα δεν έχει κάνει πρόταση ανανέωσης ούτε στον ίδιο, αλλά ούτε και στον Τζίτζι Μπουφόν.

”Πραγματικά μένω έκπληκτος με αυτά που ακούω συνεχώς για το μέλλον μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τίποτα και συγκεντρώνομαι στο παρών. Μέχρι το φινάλε της σεζόν δεν έχετε κανένα νέο, καθώς περιμένουμε και τον σύλλογο να πάρει μια απόφαση. Σας διαβεβαιώνω πως ο Κιελίνι και ο Μπουφόν δεν θα δημιουργήσουν ποτέ πρόβλημα στη Γιουβέντους”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.