Tζένοα – Φιορεντίνα 1-1: «Μίλησαν» οι αρχισκόρερ (hls)

Τζένοα και Φιορεντίνα έμειναν στο 1-1 χάρη στα γκολ των Ντέστρο και Βλάχοβιτς, κάνοντας άλλο ένα βήμα προς τη σωτηρία. Αποβλήθηκε ο Ριμπερί.

Το ζευγάρι που έχει τις περισσότερες ισοπαλίες από οποιοδήποτε άλλο την τελευταία οκταετία στη Σέριε Α, μοιράστηκε ξανά τους πόντους, ξεφεύγοντας με 10 και 8 βαθμούς αντίστοιχα από την επικίνδυνη ζώνη, εννέα αγώνες πριν τη λήξη της περιόδου.
Η Φιορεντίνα, που είχε τον Μπέπε Ιακίνι στον πάγκο για πρώτη φορά μετά από 147 μέρες – επέστρεψε στο πόστο που κατείχε μέχρι την 7η Αγωνιστική πριν τον αντικαστήσει ο πρόσφατα παραιτηθείς Πραντέλι -, είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 13ο λεπτό με τον Μιλένκοβιτς να πιάνει κεφαλιά και τον Περίν να μπλοκάρει. 
Στην αμέσως επόμενη φάση, ο πολύ καλός Τζαπακόστα έκανε την επέλαση για τη Τζένοα από αριστερά, τροφοδότησε στην περιοχή τον Σκαμάκα και αυτός βρήκε τον Ντέστρο που άνοιξε το σκορ με το 10ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.
Η Φιορεντίνα όμως απάντησε δέκα λεπτά αργότερα με τον δικό της αρχισκόρερ Βλάχοβιτς (έφτασε τα 13 γκολ), ο οποίος εκτέλεσε ωραία με το αριστερό στην περιοχή μετά από γέμισμα του Πετσέλα από την άμυνα και κεφαλιά – ασίστ του Καστροβίλι.
Οι «βιόλα» απείλησε στο 36′ με τον Κάσερες και οι «γκριφόνι» στο 45′ με τον Καστροβίλι, όμως το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1.
Στο 51′ η Φιορεντίνα έμεινε με δέκα λόγω απ’ ευθείας κόκκινης κάρτας που είδε ο Ριμπερί για μαρκάρισμα στον Τζαπακόστα.
Η Τζένοα πίεσε με το αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά δεν έκανε κλασικές ευκαιρίες, αν και προσπάθησε να απειλήσει με Σκαμάκα, Μπάντελ και Τζαπακόστα. Η Φιορεντίνα προσπάθησε για το 1-2 με Μποναβεντούρα και Βλάχοβιτς, όμως τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, όπως και στο ματς του πρώτου γύρου.
ΤΖΕΝΟΑ (Μπαλαρντίνι): Περίν – Μασιέλο, Ραντοβάνοβιτς, Κρίσιτο – Μπιράσκι (62′ Ζάιτς), Μπεχράμι (70′ Γκιλιόνε), Μπάντελ, Στρόοτμαν (83′ Μελεγκόνι), Τζαπακόστα – Σκαμάκα (83′ Σομουρόντοφ), Ντέστρο (70′ Πιάτσα).
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Ιακίνι): Ντραγκόφσκι – Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Κουάρτα – Κάσερες (71′ Μπιράγκι), Μποναβεντούρα (71′ Εϊσερίκ), Πούλγκαρ, Καστροβίλι (83’Καγεχόν), Βενούτι (89′ Αμραμπάτ) – Ριμπερί, Βλάχοβιτς (89′ Κουαμέ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.