Το «αισθησιακό» come back του Ζανιόλο!

Ο νεαρός διεθνής άσσος της Ρόμα Νικολό Ζανιόλο δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει, έπειτα από δύο σοβαρούς τραυματισμούς με το "μυστικό" της αποκατάστασης να "κρύβεται" στον συναισθηματικό του κόσμο!

Η περίπτωση του Νικολό Ζανιόλο είναι πιο τις πιο δημοφιλείς αλλά και πιο «ιδιαίτερες», συνάμα, στο Ιταλικό – κι όχι μόνον – ποδοσφαιρικό «star system» καθώς στο φίλαθλο… «φαίνεσθε» ο φέρελπις κατά τ’ άλλα παίκτης της Ρόμα συνδύασε την εικόνα του με ένα ασυνήθιστα  εντυπωσιακό προφίλ όπου η ποδοσφαιρική του αξία “μπολιάστηκε” με το στενότερο κοινωνικό του περιβάλλον… 

Σε πολλές περιπτώσεις η ελκυστική – εμφανισιακά -42χρονη μητέρα του, τράβηξε πάνω της τα φλας της δημοσιότητας, δίχως να χρειαστεί να πει ή και να κάνει το οτιδήποτε παραπάνω…

(H μαμά..) 

Ο εν λόγω παίκτης και ο ποδοσφαιρικός του περίγυρος εν μέρει συμβιβάστηκαν με αυτή την πραγματικότητα.
 Ο Νικολό από την ώρα που άρχισε να προσφέρει τις σημαντικές υπηρεσίες του στη Ρόμα (26/9/2018, το «βάπτισμα του πυρός» στο Ολύμπικο), έβλεπε το… φακό της δημοσιότητας να αποθανατίζει σε ορισμένες περιπτώσεις περισσότερο την κυρία Φρανσέσκα Κόστα από την Σπέτσια και λιγότερο τις όποιες περίτεχνες ενέργειές του στο τερέν!

“Από εδώ η μάνα μου”:

Βέβαια κι αν στην γείτονα χώρα δεν υπάρχουν αναφορές κοινωνικής… βασκανίας (το δικό μας «μάτι), η φαμίλια Ζανιόλο και ο νεαρός – διεθνής παρακαλώ – παίκτης, δοκιμάστηκαν αρκετά άσχημα, κατά έναν τρόπο που στα δικά μας μέρη θα ψάχναμε για… Ευχέλαιο,  «ξεματιάστρες» (!) και λοιπές άλλες λυτρώσεις!

Πριν 14 μήνες ο Ζανιόλο υπέστη ρήξη χιαστών στο ντέρμπι Ρόμα – Γιουβέντους ενώ μετά την αποθεραπεία του τραυματίστηκε εκ νέου, σοβαρά στο άλλο γόνατο, στο παιχνίδι της εθνικής Ιταλίας με την Ολλανδία στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη!

Ο Νικολό πάντως, παρά τις… κακουχίες, δεν το έβαλε κάτω μπαίνοντας – και ελέω covid – σε μια κατ’ οίκον επίπονη αποθεραπεία με τα αποτελέσματα να φαντάζουν, πλέον, άκρως εντυπωσιακά, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το μυϊκό σκέλος!
Για να φτάσει ο 21χρονος άσσος σε αυτό το επίπεδο, έτοιμος όπως λέει στο στενό του περιβάλλον για να προλάβει το φινάλε της σεζόν και ίσως το Euro το καλοκαίρι, έπαιξαν ρόλο πολλά πράγματα και παραδόξως σε αυτά δεν βρίσκεται – εντός «κάδρου» – η μαμά (!) αλλά η πανέμορφη Κιάρα Νάστι στο ρόλο του «εταίρου ήμισυ» και… βάλε!

“Κι από εδώ το… αίσθημά μου”:

Το «κάτι παραπάνω» στον ρόλο της νεαρής συμβίας του Νικολό Ζανιόλο, έχει να κάνει με τις συμβουλές της στο γαστρονομικό – ψυχολογικά περισσότερο, διότι εδώ υπάρχουν και οι επισημάνσεις του διατροφολόγου της Ρόμα Γκιούντο Ρίλο –  το προπονητικό (;) αλλά και το ενδυματολογικό σκέλος καθώς η ίδια ασχολείται λη προσπαθεί να ασχοληθεί, σύμφωνα με τις αναρτήσεις της στα social media, στιλιστικά με το ανδρικό ντύσιμο!

Η ίδια εκμυστηρεύθηκε πρόσφατα ορισμένες «πολύτιμες» λεπτομέρειες  που αφορούν το πολύμηνο στάδιο αποκατάστασης του «καλού» της!
Ναι μεν στο πρόγραμμα αποκατάστασης δεν μπορούσε να υπάρξει η μπάλα όμως στον τομέα της ενδυνάμωσης ο παίκτης των «Τζιαλορόσι» κυριολεκτικά… του ‘δωσε και κατάλαβε, καθώς ο όγκος του σώματός του αυξήθηκε, όπως φαίνεται και σε όσες εικόνες έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Από κει και πέρα, «κόπηκαν» με το μαχαίρι ορισμένες απολαύσεις όπως το κρέας (!) σε έναν μεγάλο βαθμό, η ζάχαρη σχεδόν σε όλες της διατροφικές μορφές, τα προ-συσκευασμένα φαγητά ή σνακ.
Στην γαστρονομική του καθημερινότητα υπάρχουν εδώ κι αρκετό καιρό το ψάρι, τα δημητριακά, το γιαούρτι, τα φρούτα με τις μπανάνες και τα ακτινίδια (λογικό λόγω και των… συνθηκών) ενώ στα «κομμένα» πέραν και του κάθε τι ανθρακούχου ποτού περιλαμβάνεται επίσης – λόγω και του σκληρού προπονητικού προγράμματος – η «κρυφή αμαρτία» του νεαρού μεσοεπιθετικού, το ηλεκτρονικό τσιγάρο!!
Ο Νικολό Ζανιόλο εκθειάζει την εν γένει συνεισφορά της νεαρής Κιάρα στην «μεταμόρφωσή» του και προπάντων στην προετοιμασία του ενόψει της επιστροφής, η οποία κάθε άλλο παρά εύκολη φάνταζε προ μηνών ενώ και τώρα απαιτεί υπομονή, δύναμη και προπάντων θέληση!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.