Serie A: Ελεύθεροι και ωραίοι

Μπαίνοντας στη τελική ευθεία της Serie A και οι ομάδες ήδη έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό τους για την επόμενη. Συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου και ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι στις κορυφαίες ομάδες.

Μπαίνοντας στη τελική ευθεία της Serie A και οι ομάδες ήδη έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό τους για την επόμενη. Συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου και ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος που παίζει μπάλα στα κανάλια Novasports. Οι εφτά ομάδες του Καμπιονάτο που διεκδικούν πρωτάθλημα, τρόπαια και διακρίσεις 10 αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Μίλαν

Η Μίλαν προσπαθεί να κρατήσει τρεις παίκτες κλειδιά στην εφετινή της πορεία. Προτεραιότητα η ανανέωση του συμβολαίου του Τζίτζιο Ντοναρούμα με τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ιταλίας να μην έχει απαντήσει στην πρόταση των ”ροσονέρι” και τον Ραϊόλα να απαιτεί περισσότερα χρήματα. Η περίπτωση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φαίνεται να ξεκαθαρίζει με τον Σουηδό να επιθυμεί να παραμείνει στο Σαν Σίρο για ακόμα ένα χρόνο. Ο τρίτος της παρέας είναι ο Τούρκος Χακάν Τσαλχάνογλου που ακόμα περιμένει στο ακουστικό του για πρόταση της διοίκησης. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ακόμα αντέχει στο κυνήγι της Μίλαν (δεν ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας) και το πρόγραμμα μέχρι το τέλος θεωρείται σχετικά βατό.

Αταλάντα

Η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι αποκλείστηκε από το Champions League και έχει στόχο και πάλι την τετράδα, αλλά και την κατάκτηση του Copa Italia καθώς βρίσκεται στον τελικό με τη Γιουβέντους (19/5). Τα συμβόλαιο των δύο τερματοφυλάκων της, Μάρκο Σπορτιέλο και Φραντσέσκο Ρόσι είναι στο αέρα.

Γιουβέντους

Η ”Μεγάλη Κυρία” έχει πολλά θέματα να λύσει. Αποκλείστηκε από την Ευρώπη αρκετά νωρίς, μαθηματικές ελπίδες για το ”σκουντέτο” διατηρεί, ελπίζει στην κατάκτηση του κυπέλλου. Τζόρτζιο Κιελίνι και Τζιανλουίτζι Μπουφόν ακόμα δεν έχουν αποφασίσει για το μέλλον τους καθώς ίσως στο φινάλε της σεζόν σταματήσουν το ποδόσφαιρο. Ελεύθερος μένει ο νεαρός Ντραγκουσίν με τη Γιουβέντους να σκέφτεται ακόμα αν θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στο νεαρό Ρουμάνο.

Ίντερ

Οι ”νερατζούρι” έχουν αρκετούς ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιο τους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο Σέρβος μπακ Αλεξάνταρ Κόλαροφ έχει τη επιλογή να επεκτείνει τη συνεργασία του για ακόμα ένα έτος. Ο Άγγλος φουλ μπακ, Άσλεϊ Γιανγκ, φαίνεται πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει, ενώ υπάρχουν αμφιβολίες για το μέλλον των Ντανιέλ Ντ’Αμπρόζιο και Αντρέα Ρανόκια. Ίσως η μοναδική ομάδα από τις 7 που την ενδιαφέρει δικαιολογημένα πρώτα να ανέβει στο θρόνο μετά από 11 χρόνια και ύστερα να ασχοληθεί. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φέτος ήρθε η ώρα της.

Νάπολι

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δίνει μάχη για την τετράδα και την έξοδο στο Champions League. Ο σύλλογος δεν έχει καταλήξει ακόμα σε συμφωνία με τον Αλβανό της μπακ, Ελσίντ Χίσαϊ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον κεντρικό αμυντικό Νίκολα Μαξίμοβιτς που μένει και αυτός ελεύθερος.

Ρόμα

Η Ρωμαίοι ανησυχούν για την περίπτωση του Χένρικ Μικχιταριάν ένα χρόνο μετά την υπογραφή του Αρμένιου για μονιμοποίηση. Τα συμβόλαια των Ζουάν Ζεσούς, Ανόντιο Μιράντε και Μπρούνο Πέρες ολοκληρώνεται αλλά δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης. Ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες πως θα γίνει ολική ανανέωση στο ρόστερ μετά τα προβλήματα και τις κόντρες που δημιουργήθηκαν μέσα στη σεζόν, με σχεδόν όλους τους παίκτες άνω των 30 ετών, εξαιρούνται Μιχκιταριάν και Κρις Σμόλινγκ να αποχωρούν. Η ομάδα του Φονσέκα έχει δύσκολο πρόγραμμα τις επόμενες αγωνιστικές και διεκδικεί το τρόπαιο του Europa League (παίζει με τον Άγιαξ στους ”8”).

Λάτσιο

Ο Κλαούντιο Λοτίτο εκτός από τα προβλήματα με τη δικαιοσύνη (παραβίαση πρωτοκόλλου ασφαλείας covid – 19), έχει να ασχοληθεί και με τις ανανεώσεις των Στέφαν Ράντου, Μάρκο Παρόλο, Σενάντ Λούλιτς και Ματέο Μουσάτσιο. Η ομάδα του Σιμόνε Ινζάγκι πέρσι βρέθηκε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 20 ολόκληρα χρόνια και φέτος έχει στόχο την έξοδο στα αστέρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.