Ιβάν Γιούριτς: «Στόχος μας να ανεβαίνουμε επίπεδα»

Ο Ιβάν Γιούριτς ισχυρίστηκε ότι η Ελλάς Βερόνα υπολείπεται ακόμη αγωνιστικά της Σασουόλο, παρά την καλύτερη βαθμολογική θέση της ομάδας του.

Σασουόλο και Βερόνα ανοίγουν το σαββατιάτικο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής, δύο ομάδες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην εφετινή Serie A. Παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα του Γιούριτς βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από τη Σασουόλο, ο Κροάτης τεχνικός  εξέφρασε την άποψη ότι η Βερόνα εξακολουθεί να βελτιώνεται, ώστε να φτάσει τελικά στο επίπεδο της Σασουόλο.

«Ήταν πάντα καλά τα παιχνίδια εναντίον της Σασουόλο αυτά τα δύο χρόνια», δήλωσε ο Γιούριτς στη συνέντευξη Τύπου. «Ωστόσο, πήραν περισσότερους πόντους από εμάς. Αυτό σημαίνει ότι τα παιχνίδια μας, αν και όμορφα να τα παρακολουθείς, δεν ήταν αρκετά. Πηγαίνουμε εκεί για να προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά. Είναι ένας σύλλογος που έχει μείνει πίσω από τους κορυφαίους επτά ή οκτώ για κάποια χρόνια. Ο στόχος μας είναι να μεγαλώνουμε και να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο, να φτάσουμε σε συγκεκριμένα επίπεδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.