Ουντινέζε-Σασουόλο 2-0: “Ατσάλινη” Σασουόλο (hls)

Η Ουντινέζε επιβεβαίωσε ότι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο επικρατώντας εντός έδρας της Σαοσυόλο με 2-0.

Ουντινέζε και Σασουόλο πήγαν στη σέντρα της αναμέτρησης στην Dacia Arena τρέχοντας αμφότερες αήττητο σερί τριών αγώνων. Μπορεί η Σασουόλο να είχε την κατοχή, όμως ήταν η Ουντινέζε εκείνη που έβγαλε τις σημαντικότερες απειλές.

Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν στο πρώτο μέρος στην ευκαιρία του Γιώργου Κυριακόπουλου την οποία εξουδετέρωσε με έξοχη επέμβαζη ο Χαουάν Μούσο στο 15ο λεπτό. Στρίγκερ – Λάρσεν και Γιορέντε είδαν τον Αντρέα Κονσίλι να επιβεβαιώνει την ποιότητα του με έξοχες επεμβάσεις, όμως ο πορτιέρε των “νεροβέρντι” δε μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 42ο λεπτό στην προβολή του Φερνάντο Γιορέντε που πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Ουντινέζε και πρώτο στη Serie A μετά το Δεκέμβριο του 2019. 

Από την αρχή του δεύτερου μέρους ο Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι έριξε στο ματς τον Καπούτο και τον Τζούριτσιτς στην προσπάθεια του να ενισχύσει τη δημιούργια και την αποτελεσματικότητα της ομάδας του. Οι “νερο βέρντι” όμως συνέχισαν να έχουν την ίδια δυσκολία απέναντι στους κλειστούς χώρους της Ουντινέζε, που είχε έξοχη ανασταλτική εικόνα.

Μάλιστα ήταν οι γηπεδούχοι εκείνοι που έχασαν τη μέγαλη ευκαιρία με τον Ροντρίγκο ντε Πολ, όταν η μπάλα στο φαλτσαριστό σουτ του Αργεντινού πήγε στο δοκάρι. 

Με τη Σασουόλο σε πλήρη έλλειψη ισορροπίας αναζητώντας την ισοφάριση οι γηπεδούχοι πέτυχαν στις καθυστερήσεις το 2-0 σε αντεπίθεση που ολοκλήρωσε ο Ρομπέρτο Περέιρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.