Τζένοα-Σαμπντόρια 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι della Lanterna (hls)

Το παραδοσιακό ντέρμπι της Γένοβας, ανάμεσα στην Τζένοα και την Σαμπντόρια τελείωσε ισόπαλο 1-1 για την 25η αγωνιστική της Serie A.

Το παραδοσιακό ντέρμπι της Γένοβας, ανάμεσα στην Τζένοα και την Σαμπντόρια τελείωσε ισόπαλο 1-1 για την 25η αγωνιστική της Serie A.

Ισόπαλο και με το ίδιο σκορ είχε τελειώσει και το ματς του πρώτου γύρου και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 1993-94.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό και χωρίς πολλές φάσεις. Η Τζένοα είχε ένα σουτ στο 27’ του Ζάγιτς κι ένα δοκάρι δύο λεπτά μετά από σέντρα του ίδιου παίκτη.

Στην επανάληψη η Τζένοα έκανε το 1-0 στο 53’ όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Ραντοβάνοβιτς, ο Ζαπακόστα έφυγε στην κόντρα, πέρασε Καντρέβα και Τονέλι και με ωραίο σουτ νίκησε τον Αουντέρο , στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Σαμπντόρια προσπάθησε ν’ αντιδράσει και είχε ένα σουτ στο 64’ με τον Καντρέβα που κόντραρε στον Μπαλντέ και παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Περίν.

Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 77’ όταν μετά από κόρνερ του Καντρέβα, ο Τονέλι με κεφαλιά νίκησε τους Στρότμαν και Ζάγιτς κάνοντας το 1-1.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.