Σπέτσια-Πάρμα 2-2: Όπως και στον πρώτο γύρο (hls)

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος, κατακτώντας το βαθμό της ισοπαλίας με δύο γκολ του Γκιασί.

Οι “παρμένσι” απείχαν από τις επιτυχίες 14 αγωνιστικές (30 Νοεμβρίου η τελευταία νίκη τους στη Γένοβα επί της Τζένοα), ωστόσο προέρχονταν από καλή εμφάνιση με την Ουντινέζε, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο “Αλμπέρτο Πίκο”.

Στο πρώτο ημίχρονο το σύνολο του Ντ’ Αβέρσα ήταν άκρως αποτελεσματικό, καθώς είχε δύο προσπάθειες προς την εστία και ισάριθμα γκολ. Στο 17′ με απίθανη ενέργεια του Καραμό και στο 25′ με τον Ερνάνι, ύστερα από φάουλ του Μπρουνέτα, ο οποίος πήρε την ύστατη στιγμή θέση στο αρχικό σχήμα, αφού στην προθέρμανση τραυματίστηκε ο Κορνέλιους.

Ο Ιταλιάνο έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Βέρντε στο 27′ αντί του Σαπονάρα και ο δανεικός από την ΑΕΚ επιθετικός απείλησε στο 33′ με σουτ, που εξουδετέρωσε ο Σέπε.

Ο Ιταλιάνο με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους προσέθεσε δύο κεντρικά χαφ, ενίσχυσε το επιθετικό κομμάτι, λαμβάνοντας την ανταμοιβή του, αφού ο Γκιασί στο 52′ και στο 72′ δεν άφησε την ομάδα του να ηττηθεί, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, με τη Σπέτσια να είναι στο +10 από την προτελευταία της βαθμολογίας Πάρμα. 

Αυτό ήταν και το σκορ στον αγώνα του πρώτου γύρου στο “Ένιο Ταρντίνι”, με τους φιλοξενούμενους να προγούνται 2-0 και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 2-2.

Σπέτσια (4-3-3): Προβεντέλ, Βινιάλι, Ισμαΐλι, Έρλιτς, Μπαστόνι (70′ Ενζολά), Εστέβες (46′ Ακάμπορα), Ρίτσι (46′ Λέο Σένα), Ματζόρε (αρχ.), Γκιασί, Αγουδέλο (88′ Ντελ’ Όρκο), Σαπονάρα (27′ Βέρντε)

Προπονητής: Βιντσέντσο Ιταλιάνο

Πάρμα (4-3-3): Σέπε, Κόντι, Οσόριο, Γκαλιόλο, Πετσέλα, Κούτσκα (αρχ.), Ερνάνι (79′ Βαλέντι), Κούρτιτς, Καραμό (63′ Γκράσι), Μπρουνέτα (56′ Μπουζί), Μιχαΐλα (79′ Μαν)

Προπονητής: Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.