Πάρμα-Σαμπντόρια 0-2 : «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο (vid)

Την τρίτη της νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια της στο «Ένιο Ταρντίνι», πέτυχε η Σαμπντόρια, στο ματς που έκλεισε τη 19η αγωνιστική στη  Serie Α.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι σκόραρε δις στο πρώτο ημίχρονο και με καλή διαχείριση, ειδικά στην επανάληψη, έφτασε στην 4η εκτός έδρας νίκη της, που την απομάκρυνε 12 βαθμούς από τη διακεκαυμένη ζώνη. 
Η Σαμπντόρια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά η Πάρμα ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 23ο λεπτό, με το σουτ του Ζερβίνιο να βρίσκει το αριστερό δοκάρι του Αουντέρο. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι προηγήθηκε, όταν μετά τη σέντρα του Καντρέβα, η μπάλα βρήκε στον Κορνέλιους και ουσιαστικά στρώθηκε στον Γιοσίντα που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Νέο λάθος στην άμυνα της Πάρμα στο 34΄, έκλεψε τη μπάλα ο Ραμίρεζ, έβγαλε την ασίστ στον Μπαλντέ, που αφού απέφυγε τον Ιακοπίνι, με αριστερό πλασε΄έγραψε το 2-0 για την ομάδα της Γένοβας. Στο 43ο λεπτό οι «κροτσάτι» είχαν και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Γιουράι Κούτσκα. 
Στην επανάληψη η Σαμπντόρια κινδύνευσε ελάχιστα, καθώς η Πάρμα είχε μόνο δύο σουτ με Κούτσκα και Μπρούγκμαν που εξουδετερώθηκαν από τον πολύ σταθερό Αουντέρο. Η Πάρμα παρέμεινε στην προτελευταία θέση και χωρίς νίκη για 10 συνεχόμενα ματς, που αποτελεί και το χειρότερο σερί της ιστορίας της στη Serie Α.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.