Μίλαν: Με Ζλάταν κόντρα στη Τορίνο

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επιστρέφει στην αποστολή της Μίλαν για την αποψινή αναμέτρηση απέναντι στη Τορίνο (21.30, Novasports) μετά από 1.5 μήνα.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επιστρέφει στην αποστολή της Μίλαν για την αποψινή αναμέτρηση απέναντι στη Τορίνο (21.30, Novasports) μετά από 1.5 μήνα και 11 αγωνιστικές.

Ο Σουηδός που ξεπέρασε τον τραυματισμό και αποθεραπεύτηκε πλήρως τέθηκε στην διάθεση του Στέφανο Πιόλι για τον αγώνα των ”ροσονέρι” απέναντι στη Τορίνο. O επιθετικός της Μίλαν τελευταία φορά αγωνίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι (1-3) για την 8η αγωνιστική της Serie A στις 22 Νοεμβρίου 2020. Σε εκείνη την αναμέτρηση είχε πετύχει δύο γκολ όμως ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε στο 80ο λεπτό.

Την περασμένη αγωνιστική η Μίλαν ηττήθηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα από τη Γιουβέντους (1-3) με τον Στέφανο Πιόλι να μην ρισκάρει την συμμετοχή του Ίμπρα παρά το γεγονός πως επιθυμία του Σουηδού ήταν να αγωνιστεί. Κόντρα στη Γιουβέντους χτύπησε στον αστράγαλο ο Χακάν Τσαλχάνογλου όμως αποθεραπεύτηκε και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, σε αντίθεση με τους Κρούνιτς, Ρέμπιτς (Covid – 19) και Μπενασέρ, Σαλεμάκερς (τραυματίες) που έμειναν εκτός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.