Λάτσιο: Τέλος η καραντίνα για τον Τσίρο Ιμόμπιλε

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε επέστρεψε στις προπονήσεις της Λάτσιο, ολοκληρώνοντας την υποχρεωτική περίοδο καραντίνας στην οποία είχε μπει, λόγω κορωνοϊού.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε επέστρεψε στις προπονήσεις της Λάτσιο, ολοκληρώνοντας την υποχρεωτική περίοδο καραντίνας στην οποία είχε μπει, λόγω κορωνοϊού.

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής Serie A (36 γκολ) έχασε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των «λατσιάλι», καθώς επίσης και τα δύο τελευταία ματς της Εθνικής Ιταλίας στο Nations League με Πολωνία και Βοσνία.

«Είμαι πίσω», έγραψε ο Ιμόμπιλε σε μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, πριν συμμετάσχει στην πρώτη του προπόνηση έπειτα από δύο εβδομάδες απομόνωσης, δύο ημέρες πριν από το ταξίδι της Λάτσιο στο Κροτόνε για την 8η αγωνιστική της Serie A .

«Αν είμαι έτοιμος για το ματς με την Κροτόνε; Προφανώς, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ», ήταν το σχόλιο του Ιταλού επιθετικού σε δημοσιογράφους, κατά την άφιξή του σε κλινική της Ρώμης, για τον τελικό επανέλεγχο στον ιό Covid-19.

Η Λάτσιο έχει βρεθεί από τις αρχές Νοεμβρίου στο επίκεντρο έρευνας της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για πιθανές «παραβιάσεις των υγειονομικών πρωτοκόλλων στον ιό Covid-19», όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος της ομοσπονδίας.

Αυτή η έρευνα αφορά, ειδικότερα, τη διαχείρισή της στην υπόθεση του Ιμόμπιλε. Ο Ιταλός επιθετικός έπρεπε να μείνει εκτός από δύο αγώνες του Champions League, μετά τα τεστ που διεξήχθησαν βάσει των πρωτοκόλλων της UEFA. Η Λάτσιο, ωστόσο, τον χρησιμοποίησε κανονικά στο πρωτάθλημα εναντίον της Τορίνο (4-3) την 1η Νοεμβρίου, έπειτα από άλλα τεστ που έγιναν τούτη τη φορά στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου της Serie A.

Στις προπονήσεις των «λατσιάλι» επέστρεψε και ο Λούκας Λέιβα, που είχε απομονωθεί, όταν διαγνώστηκε θετικός σε έλεγχο της UEFA, ενώ στον αντίποδα, «έχασε» για τις επόμενες δύο εβδομάδες τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς που βρέθηκε θετικός σε τεστ που έκανε κατά την παραμονή του στο προπονητικό καμπ της Εθνικής Σερβίας.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.