Κρατάει Τσαλχάνογλου η Μίλαν

Η Μίλαν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Χακάν Τσαλχάνογλου για την ανανέωση του συμβολαίου του 26χρονου μεσοεπιθετικού.

΄Όπως αναφέρει το MilanNews.it οι «ροσονέρι» θέλουν να κρατήσουν τον διεθνή Τούρκο ποδοσφαιριστή, του οποίου το συμβόλαιο μπαίνει στον τελευταίο χρόνο ισχύoς του.  

Ο Τσαλχάνογλου εντάχθηκε στον σύλλογο από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν το καλοκαίρι του 2017 και σήμερα κερδίζει 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο 26χρονος είχε ένα πολύ καλό δεύτερο μισό της σεζόν και ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο καλό αήττητο σερί 12 αγώνων της Μίλαν στο πρωτάθλημα..

Σημείωσε 11 γκολ και είχε 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Οι επαφές μεταξύ του μάνατζερ του, Γκόρντον Στίπιτς και της Μίλαν συνεχίζονται και στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι είναι έτοιμο το βελτιωμένο συμβόλαιο που θα αποφέρει στον ποδοσφαιριστή 3 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ετησίως. Υπάρχουν αναφορές για μπόνους που πρέπει να συμπεριληφθούν ενδεχομένως για κατάκτηση του Scudetto και του Champions League. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για να συμπεριληφθεί κάποια ρήτρα αποδέσμευσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.