ΣΠΑΛ – Τορίνο 1-1: Βαθμός σωτηρίας με ”ζωγραφιά” Βέρντι (vid)

Βολεύτηκαν και οι δύο ομάδες με την ισοπαλία στη Φεράρα, με την Τορίνο να μένει στην κατηγορία και τη ΣΠΑΛ να σπάει το αρνητικό σερί των έξι σερί ηττών.

Βολεύτηκαν και οι δύο ομάδες με την ισοπαλία στη Φεράρα, με την Τορίνο να μένει στην κατηγορία και τη ΣΠΑΛ να σπάει το αρνητικό σερί των έξι σερί ηττών. Λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο με τη Τορίνο καλύτερη, να δημιουργεί φάσεις, χωρίς όμως την κλασική ευκαιρία. Η ΣΠΑΛ έκανε όλη και όλη μια φάση και λίγο έλειψε να σκοράρει μετά την προσπάθεια του Τσιόνεκ.

Στο δεύτερο η Τορίνο μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση και είχε δοκάρι με τον Βέρντι στο 52ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα ο Σιμόνε Βέρντε με ένα πολύ ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους (54ο λεπτό, 0-1). Η Τορίνο θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς και να φύγει με ένα διπλό μετά από εφτά μήνες με ευκαιρίες στο 61′ και στο 69′, για να έρθει ο Ντ’Αλεσάντρο από τον πάγκο και 22 λεπτά μετά την είσοδό του να ισοφαρίζει και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα (1-1, 80ο λεπτό).

ΣΠΑΛ: Τιάμ, Βίκαρι, Σάλαμον, Τσιόνεκ, Μούρτζια, Μισιρόλι, Νταμπό, Ντι Φραντσέσκο (58′ Ντ’Αλεσάντρο), Φάρες (58′ Ίσκρα), Στρεφέτσα (84′ Χόρβατ), Πετάνια

Τορίνο: Σίριγκου, Ν’Κουλού, Μπρέμερ, Ίτσο, Ανσάλντι, Ρινκόν (66′ Λούκιτς), Μεϊτέ, Μπερενκέρ, Βέρντι (85′ Έντερα), Tζάτζα, Μπελότι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.