Λέτσε – Λάτσιο 2-1: Την ”έπνιξε” με ανατροπή (vid)

Η Λάτσιο δεν πέρασε νικηφόρα από το λιμάνι του Λέτσε με την ομάδα του Φάμπιο Λιβεράνι να πετυχαίνει σπουδαία νίκη με ανατροπή και να ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Λάτσιο δεν πέρασε από το λιμάνι του Λέτσε με την ομάδα του Φάμπιο Λιβεράνι να πετυχαίνει σπουδαία νίκη με ανατροπή και να ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Σιμόνε Ινζάγκι υπέστη δεύτερη ήττα στη σειρά, εφτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν, όμως οι ”λατσιάλι” συνεχίζουν να ελπίζουν στην κατάκτηση του σκουντέτο ύστερα από 20 χρόνια και περιμένουν δώρο της Μίλαν κόντρα στη Γιουβέντους (22.45, 7/7).

Γεμάτο και επεισοδιακό πρώτο ημίχρονο με τη Λέτσε να σκοράρει στο 2ο μόλις λεπτό με τον Μανκόσου και τον διαιτητή αφού συμβουλεύεται το VAR, να ακυρώνει το γκολ του αρχηγού των γηπεδούχων. Στο 5ο λεπτό, ο Γκάμπριελ κάνει λάθος και ο Καϊσέδο ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους με το 9ο φετινό του γκολ. Στο 24ο λεπτό ο Τσίρο Ιμόμπιλε που επέστρεψε στην 11αδα, χάνει τετ α τετ και στο 30ο λεπτό, ο Μπαμπακάρ ισοφαρίζει με ωραία κεφαλιά (1-1).

Στις καθυστερήσεις, ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε χέρι στην προσπάθεια του Πάτρικ μετά το γύρισμα του Καλντερόνι, με τον Μανκόσου να μην μπορεί να σκοράρει από τα 11 μέτρα στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στρακόσα.

Με την έναρξη του δευτέρου η Λέτσε βρήκε γκολ και έκανε την ανατροπή. Ο Σαπονάρα έβγαλε σέντρα και ο Λουτσιόνι νίκησε τον Στρακόσα και έγραψε το 2-1 (48ο λεπτό). Χορταστικό το υπόλοιπο της αναμέτρησης με τη Λάτσιο να κυνηγά την ισοφάριση και τον Γκάμπριελ να πραγματοποιεί σπουδαίες επεμβάσεις για να κρατήσει την μεγάλη νίκη. Στις καθυστερήσεις, ο Πάτρικ αποβλήθηκε με απ’ευθείας κόκκινη κάρτα καθώς δάγκωσε τον Ντονάτι!

Eρχόμενη αγωνιστική η Λάτσιο (68β.) υποδέχεται στη Ρώμη την Σασουόλο (11/7, 18.15), ενώ η Λέτσε (28β.) που  παλεύει για να προλάβει το τρένο της παραμονής, δοκιμάζεται στη Σαρδηνία με αντίπαλο την Κάλιαρι (12/7, 20.30).

Λέτσε (Λιβεράνι): Γκάμπριελ, Καλντερόν, Πας, Λουτσιόνι, Ντονάτι, Μπαράκ, Μανκόσου, Πετριτσιόνε (73′ Ντεϊόλα), Σαπονάρα (59′ Ντιέγο Φαρίας), Φάλκο (73′ Ρίσπολι), Μπαμπακάρ (52′ Μάγερ)

Λάτσιο (Ινζάγκι): Στρακόσα, Πάτρικ, Ράντου (45′ Φελίπε), Ατσέρμπι, Λέιβα (45′ Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς), Παρόλο (70′ Κατάλντι), Αλμπέρτο, Χόνι (45′ Λουκάκου), Λατσάρι (85′ Αντεκάνιε), Ιμόμπιλε, Καϊσέδο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.