Λέτσε – Σαμπντόρια 1-2 : Στα… πέναλτι! (vid)

Σε ένα ματς όπου θα μπορούσαν να συμβούν τα πάντα, η Σαμπντόρια νίκησε με 2-1 τη Λέτσε χάρις σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Ραμίρες (40', 75'). Η ομάδα του Ιταλικού νότου είχε ισοφαρίσε με εκτέλεση πέναλτι του Μανκόσου στο 50'

Σε ένα ματς ανοιχτό όπως περίπου το περιμέναμε όπου τόσο η Λέτσε όσο και η Σαμπντόρια πάλεψαν και κόντρα στα προβλήματά τους λόγω της εποχής, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Γένοβας γιατί έκανε λιγότερα λάθη – αμυντικά και είχε περισσότερες λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά αλλά στην πορεία ξέμειναν από… ποικιλία στην «διατύπωση» των επιθετικών τους προσπαθειών.
Στο 38’ από κακή εκτίμηση του Ταχτσίδη, η Σαμπντόρια κέρδισε πέναλτι που έκανε ο Έλληνας διεθνής μέσος στον Γιάνκτο κι ο Ουρουγουανός – ακούραστος και κορυφαίος του ματς – Γκαστόν Ραμίρες έκανε το 0-1 παρά την υπερπροσπάθεια του γκολκίπερ Γκάμπριελ να αποτρέψει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα!
Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο διαιτητής Ρόκι έδειξε το σημείο του πέναλτι σε μαρκάρισμα επί του Σαπονάρα. Κι αυτό «συζητήσιμο» που όμως κανείς (!) δεν κουβέντιασε με το VAR.

O Μανκόσου έκανε το 1-1 και το ματς… «άναψε». Όμως ούτε εκεί μπόρεσε η Λέτσε να δείξει πιο αποτελεσματική από την αντίπαλό της

Ένα 3ο πέναλτι, που υποδείχθηκε σε μαρκάρισμα του Παζ επί του Ντεπάολι έφερε το εκ νέου προβάδισμα της Σαμπντόρια αφού ο Ραμίρες ευστόχησε.
Το 1-2 έμεινε σε ένα ματς με ανάσες, εν τέλει για τους παίκτες του Ρανιέρι και πολλές περισσότερες ανησυχίες «επιβίωσης» για την Λέτσε του Φάμπιο Λιβεράνι 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.