Ντε Λαουρέντις: «Εγώ και ο Γκατούζο είμαστε πολεμιστές»

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αποκάλυψε ότι θα συζητήσει με τον Τζενάρο Γκατούζο τον Αύγουστο, για το ενδεχόμενο να επεκτείνουν την τρέχουσα συμφωνία τους.

Ο Γκατούζο αντικατέστησε τον Κάρλο Αντσελότι τον Δεκέμβριο και ο Πρόεδρος των «παρτενοπέι» ανέμενε μια μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο, από ότι ο Ιταλός τεχνικός χρειαζόταν στο «San Paolo». Κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου πρώτου μισού της σεζόν, ο Ντε Λαουρέντις παραδέχτηκε ότι είχε επικοινωνήσει με τον Γκατούζο και του είπε να μην πάει να δουλέψει σε άλλη ομάδα.

«Tου τηλεφώνησα πριν από τρία χρόνια, όπως και του Τότι, είχα σκεφτεί να κάνω μια ταινία με τους δύο», είπε ο Ντε Λαουρέντις στη Corriere dello Sport
«Συναντηθήκαμε ξανά στα γενέθλια του Αντσελότι. ήταν Ένα τραπέζι 40 μέτρων, ο Κάρλο είχε προσκαλέσει ολόκληρο τον κόσμο. Φίλοι, πρώην παίκτες, φαινόταν σαν γάμος, εγώ και ο Κάρλο καθίσαμε δίπλα. Ο Τζενάρο καθόταν δίπλα του. Τον είχα φανταστεί διαφορετικά, ανακάλυψα έναν υπέροχο ομιλητή, πολύ ικανό να ασχοληθεί με τα περισσότερα θέματα.

Μιλήσαμε για τρεις ώρες τη νύχτα. Μετά το θέμα με το αν μείνει ή φύγει ο Αντσελότι, του τηλεφώνησα και του είπα: «Τζενάρο, μείνε ήρεμος, μην πάρεις αποφάσεις αν κάποιος σε καλέσει, μείνε ακίνητος!».

«Το απόγευμα του αγώνα που είχαμε για το Champions League, όταν κερδίσαμε τότε, κάλεσα τον Κάρλο σε δείπνο και του εξήγησα ότι είχα αποφασίσει να τον αντικαταστήσω, για να διατηρήσω τη μεγάλη φιλία μεταξύ μας. Η Νάπολι είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Λατρεύω μόνο δύο πόλεις, δεν υπάρχουν άλλα μέρη. Νάπολι και Λος Άντζελες. O Τζενάρο και εγώ είμαστε παρόμοιοι, δύο πολεμιστές, που δεν τους στέλνουν να μιλήσουν, δύο ηγέτες».

Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, αποκάλυψε ότι θα συναντηθεί με τον Γκατούζο τον Αύγουστο, για να αξιολογήσει τη σεζόν και να συζητήσει το μέλλον με τον πρώην προπονητή της Μίλαν.

«Αν τα πάμε καλά στο Coppa Italia, στο Champions League και ανεβούμε κάποιες θέσεις στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα, θα τον συναντήσω στις αρχές Αυγούστου στο Κάπρι, όπου θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για παράταση τριών ή τεσσάρων σεζόν στη συνεργασία μας».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.