Μαρσέλο Νίκι: «Σεβασμός στους Ιταλούς διαιτητές»

Περισσότερο σεβασμό, σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος της Serie A, περιμένουν οι διαιτητές, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου τους.

Περισσότερο σεβασμό, σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος της Serie A, περιμένουν οι διαιτητές, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου τους.
Ο επικεφαλής της Ένωσης των Ιταλών ρέφερι, Μαρσέλο Νίκι, με συνέντευξή του στο Radio Sportiva, υποστήριξε: «Ελπίζω αυτός ο ιός θα μας διδάξει πώς να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας και να δείχνουμε λίγο πιο πολύ σεβασμό.»

Πρόσθεσε επίσης: «Χρειαζόταν ο κορωνοϊός για να ειπωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να τηρούν της αποστάσεις τους από το διαιτητή, όταν διαμαρτύρονται; Πρόκειται για ένα ηθικό ζήτημα, το οποίο ελπίζω να αφομοιώσουν όλοι.»

Η ιταλική κυβέρνηση έχει πει ότι θα αποφασίσει στις 28 Μαΐου εάν και πότε η Serie A, η οποία έχει διακοπεί από τις 9 Μαρτίου, θα επαναρχίσει.

«Οι διαιτητές είναι αποφασισμένοι. Το μόνο πράγμα που κάνουμε για μήνες είναι να διατηρούμαστε σωματικά και πνευματικά υγιείς, προκειμένου να συνεισφέρουμε στο γεγονός, σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος», υποστήριξε ο Νίκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.