Χαρούμενο «ποδαρικό» στο Μπέργκαμο (video)

Η επιστροφή της Αταλάντα στη φυσική της έδρα, για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν συνδυάσtηκε με νίκη 3-1 επί της Λέτσε. Από ένα τέρμα πέτυχαν οι Ζα[άτα, Γκόμες, Γκόσενς ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Λουτσιόνι

Η επιστροφή της Αταλάντα στη φυσική της έδρα, για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν συνδυάστηκε με μια επιβλητική και πιο.. άνετη νίκη απ’ όσο δείχνει το τελικό 3-1 επί της Λέτσε.
Ο κόσμος που έσπευσε να δει το ανακαινισμένο στάδιο στο Μπέργκαμο – που λέγεται πλέον «Gewiss Stadium» – απόλαυσε έναν ευδιάθετο Αλεχάντρο Γκόμες να οδηγεί τους γηπεδούχους στον επιθετικό μονόλογο αναγκάζοντας τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ Γκάμπριελ σε μια μόνιμη εγρήγορση με τις τόσες τελικές προσπάθειες προς την εστία του.

Εν τέλει η εστία της Λέτσε παραβιάστηκε για πρώτη φορά στο 35ο λεπτό έπειτα από λάθος των αμυντικών Λουτσιόνε και Πετριτσιόνε, ανεπίτρεπτο για το ύφος και το συντελεστή δυσκολίας του παιχνιδιού. Ο Ζαπάτα απλά.. εκτέλεσε.

Αυτό έκανε και πέντε λεπτά αργότερα ο Γκόμες αλλάζοντας με τον Ζαπάτα και αποτελειώνοντας, εκεί τις όποιες (ψευ)αισθήσεις των φιλοξενούμενων για ότι θετικό..
Στην επανάληψη η Αταλάντα συνέχισε να πιέζει και βρήκε ένα ακόμη γκολ από τον Γερμανό Γκόσενς στο 56ο λεπτό.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν σε ένα λιγότερο τακτικό δόγμα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Λέτσε να «φαίνεται» περισσότερο στο δημιουργικό σκέλος.

Το γκολ της «τιμής» πάντως ήρθε από τον… αέρα. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φάλκο και καρφωτή κεφαλιά του Λουτσιόνε στη διαμόρφωση του τελικού 3-1.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.