Νάρα: “Θα παραμείνει ο Ικάρντι”

Η Γουάντα Νάρα επανέλαβε για μια ακόμα φορά τις τελευταίες ημέρες, πως ο σύζυγός της, Μάουρο Ικάρντι, θα παραμείνει στην Ίντερ την εφετινή σεζόν.

Η Γουάντα Νάρα επανέλαβε για μια ακόμα φορά τις τελευταίες ημέρες, πως ο σύζυγός της, Μάουρο Ικάρντι, θα παραμείνει στην Ίντερ την εφετινή σεζόν. Η μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού υπογράμμισε πως ο ίδιος θέλει να παραμείνει στους “νερατζούρι” και πως δεν περιμένει κάποια πρόταση από τη Γιουβέντους.

Χαρακτηριστικά, η Νάρα δήλωσε: “Αν περιμένουμε την Γιουβέντους; Όχι, δεν είναι αλήθεια. Για μένα στο τέλος θα παραμείνει στην Ίντερ. Εκείνος αποφασίζει, εγώ μπορώ να του φέρω χίλιες προσφορές, εκείνος πιστεύει ακόμα ότι δεν έχει τελειώσει από την Ίντερ”.

Στη συνέχεια, η σύζυγος και μάνατζερ του Ικάρντι συμπλήρωσε: “Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί αλλά ξέρω ποια ήταν τα λόγια τους στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου και ότι ήταν λογικός και συνεπής σε σχέση με αυτά που έλεγε. Υπήρχαν προτάσεις που δεν θα μπορούσε να τις απορρίψει οποιοσδήποτε στον κόσμο, όμως εκείνος είπε όχι για την Ίντερ. Ο Κόντε είναι ένας σπουδαίος προπονητής, ένας από τους καλύτερους, αλλά κάνει αυτό που του λέει η διοίκηση που πληρώνει τα συμβόλαια των παικτών”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.