Νίκησε στο πρωτάθλημα, σκέπτεται το Champions League (vid)

Η Γιουβέντους δεν είχε προβλήματα στο Τορίνο, επιβλήθηκε εύκολα με της Φροζινόνε με 3-0, στρέφοντας το βλέμμα της στον αγώνα της Τετάρτης στη Μαδρίτη για τους "16" του Champions League

Η Γιουβέντους μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του “Allianz Stadium” έχοντας ως στόχο να τελειώσει από αρκετά νωρίς την υπόθεση νίκη απέναντι στην προτελευταία Φροζινόνε.

Κάτι που επετεύχθη προτού φύγει το εικοσάλεπτο, καθώς στο 6′ με φοβερό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής ο Ντιμπάλα άνοιξε το σκορ για να έρθει στο 17′ ο Μπονούτσι με προβολή προ της γραμμής να σημειώσει το 2-0.

Μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές με τους Τσόφανι και Τσάνο, αλλά δεν άλλαξε κάτι, ενώ κι ο Ρονάλντο απείλησε με φάουλ στο 38′.

Στο δεύτερο μέρος ο ρύθμος έπεσε κατακόρυφα, η αναμέτρηση είχε ελάχιστες καλές στιγμές, με τη Γιουβέντους να βρίσκει το 3-0  στο 63′ με το 19ο γκολ του Ρονάλντο στο πρωτάθλημα και τον Αλέγκρι να αποσύρει τους Ρονάλντο, Κελίνι, Κεντίρα εν όψει του αγώνα με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη την προσεχή Τετάρτη.

Η Γιουβέντους με την 21η νίκη της στη Serie A, έχει πλέον 66 βαθμούς, ούσα στο +14 από τη δεύτερη Νάπολι, ενώ η Φροζινόνε παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 16 βαθμούς. 

Serie A, 24η αγωνιστική

Γιουβέντους-Φροζινόνε 3-0

“Allianz Stadium”, Τορίνο, Ιταλία

Διαιτητής: Αντόνιο Τζούα

Κίτρινες κάρτες:  Τζαν (27′), Κανσέλο (89′) – Σαλάμον (37′), Μολινάρο (62′), Κασάτα (82′) 
Κόκκινες κάρτες:-

Γιουβέντους (4-3-3): Σέζνι –  Κανσέλο, Μπονούτσι, Κελίνι (αρχ.) (69′ Κάσερες), Ντε Σίλιο –  Μπετανκούρ, Κεντίρα (81′ Πιάνιτς), Τζαν  –  Ντιμπάλα, Ρονάλντο (63′ Μπερναρντέσκι), Μάντζουκιτς 

Προπονητής: Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

Φροζινόνε (3-5-2): Σπορτιέλο –  Γκολντανίγκα, Σαλάμον, Καπουάνο –  Τζαμπάνο (83′ Παγκανίνι) , Τσιμπσά (79′ Γκόρι), Βιβιάνι, Κασάτα, Μολινάρο –  Τσάνο, Τσόφανι (58′ Πιναμόντι)

Προπονητής: Μάρκο Μπαρόνι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.