Η διοίκηση της Ίντερ έχει ξεκινήσει να αναζητεί πρόταση για την παραχώρηση του Αλεσάντρο Μπαστόνι, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «νερατζούρι» δε σκοπεύουν να προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Ιταλό αμυντικό και έχουν σταματήσει τις επαφές για την επέκταση της συνεργασίας τους. Και οι δυο πλευρές θεωρούν πως θα πρέπει να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους στο τέλος της σεζόν και για αυτό οι ιθύνοντες της ομάδας αναζητούν πρόταση για την πώληση του κεντρικού αμυντικού.

Η Ίντερ αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον διεθνή Ιταλό, την ίδια ώρα που η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωσή του. Οι «μπλαουγκράνα» σκοπεύουν να προσφέρουν περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση του Μπαστόνι, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Τη φετινή σεζόν, ο Ιταλός αμυντικός έχει δυο γκολ και έξι ασίστ σε 37 ματς με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.