Η διοίκηση της Αταλάντα φέρεται να είναι έτοιμη για να αποδεχτεί την πρόταση της Γαλατάσαραϊ, για την παραχώρηση του Αντεμόλα Λούκμαν.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι ιθύνοντες της ομάδας του Μπέργκαμο θα έρθουν σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα, για την παραχώρηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή τον προσεχή Ιανουάριο. Ο Λούκμαν ήταν δυσαρεστημένος με τη διοίκηση της ομάδας, επειδή δεν τον άφησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, με την οποία είχε συμφωνήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αναμένεται να καταβάλει 50 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του παίκτη. Ο Λούκμαν φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Βίκτορ Οσιμέν, με τον οποίο είναι συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας, από τον οποίο ενημερώθηκε για την τουρκική ομάδα. Τη φετινή σεζόν έχει τρία γκολ και μια ασίστ σε 15 ματς με τη φανέλα της Αταλάντα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2027.