Η Ίντερ πάτησε το πόδι στο... γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε 3-0 της Φιορεντίνα για την 9η Αγωνιστική της Serie A. «Διπλό» της Κρεμονέζε μέσα στη Γένοβα και επιστροφή στις νίκες ύστερα από έξι αγωνιστικές. Ισοπαλία για την Μπολόνια του Μπάμπη Λυκογιάννη, κόντρα στην Τορίνο.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Ίντερ στο Μιλάνο, οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν 3-0 της Φιορεντίνα για την 9η Αγωνιστική της Serie A. Ουσιαστικά οι «νερατζούρι» καθάρισαν το παιχνίδι σε διάστημα 22 λεπτών. Αρχικά στο 66′ ο Τσαλχάνολγου άνοιξε το σκορ ύστερα από ασίστ του Μπαρέλα και στο 71′ ο Σούτσιτς έγραψε το 2-0 για την Ίντερ.

Στο 86ο λεπτό ο Βίτι της Φιορεντίνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους «βιόλα» με 10 παίκτες μέχρι τη λήξη του αγώνα. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσαλχάνογλου διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους.

Η Ίντερ ανέβηκε στην τρίτη θέση με 18 βαθμούς και μείωσε στο -3 από την κορυφή του πρωταθλήματος, στην οποία βρίσκεται η Νάπολι με 21. Η Φιορεντίνα στον… πάτο ως 19η με μόλις τέσσερις βαθμούς.

Η Κρεμονέζε έφυγε με το διπλό από τη Γένοβα, καθώς επικράτησε 2-0 της τοπικής ομάδας. Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Μπονατσόλι, ο οποίος χτύπησε δις (4′, 49′). Πλέον η Κρεμονέζε είναι 8η με 14 βαθμούς, ενώ η Τζένοα είναι τελευταία με μόλις τρεις.

Τέλος η Μπολόνια του Μπάμπη Λυκογιάννη έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Τορίνο. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πήρε φανέλα βασικού και έπαιξε σ’ όλο το παιχνίδι. Οι Κυπελλούχοι Ιταλίας είναι 6η με 15 βαθμούς, όσους και η Γιουβέντους. Η Τορίνο ανέβηκε 11η με 12.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: