Όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στα «πόδια» του Κωνσταντίνου Καρέτσα. Ο Έλληνας διεθνής τόσο με τις εμφανίσεις στη «γαλανόλευκη», αλλά και με την Γκενκ έχει προσελκύσει όλα τα βλέμματα πάνω του.
Μάλιστα μεγάλες ομάδες, όπως η Τσέλσι, η Μπάγερν Μονάχου και η Νιούκαστλ εξετάζουν την περίπτωση του. Πλέον στο «παιχνίδι» μπαίνει και η Γιουβέντους.
Με βάση το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Hln» η «μεγάλη κυρία» έστειλε σκάουτερ στην αναμέτρηση της Γκενκ με την Κλαμπ Μπριζ για τον Καρέτσα. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός διαθέτει συμβόλαιο με τους Βέλγους ωε το 2027, ενώ η ομάδα δεν είναι πρόθυμη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για λιγότερα από 40 εκατ. ευρώ.
«Σε κάθε περίπτωση, η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος θέλει να κρατήσει τον Καρέτσα και την επόμενη σεζόν», αναφέρει το ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας και προσθέτει τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου Ντιμίτρι ντε Κοντέ:
«Η συμφωνία μας είναι να παραμείνει και του χρόνου. Για αυτόν και την ηλικία του, μια ευρωπαϊκή πορεία μαζί μας είναι η καλύτερη», είπε.