Ο Πάουλο Ντιμπάλα ανακοίνωσε πως δε θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της φετινή σεζόν.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο Ντιμπάλα είχε τραυματιστεί στο ματς με την Κάλιαρι. Η αποθεραπεία του αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δυο μήνες.

Στο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη σας. Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αφού αξιολόγησα διάφορες επιλογές, αποφάσισα να υποβληθώ τώρα σε αυτή την επέμβαση για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό.

Ακόμη και αν θα είμαι προσωρινά μακριά από το γήπεδο, θα συνεχίσω να υποστηρίζω τόσο τους συμπαίκτες μου στη Ρόμα σε αυτή την κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος, όσο και αυτούς στην εθνική μας ομάδα. Θα παρακολουθώ αυτούς τους προκριματικούς αγώνες ως ένας ακόμη φίλαθλος. Θα επιστρέψω σύντομα, ακόμα πιο δυνατός. Το υπόσχομαι. Τα λέμε στο γήπεδο».

Το σχετικό ποστάρισμα: