Η Ίντερ πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και σκαρφάλωσε μόνο πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενη την απώλεια βαθμών της Νάπολι εκτός έδρας απέναντι στη Βενέτσια.
Η Ίντερ, έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία ν΄ανοίξει το σκορ μόλις στο έβδομο λεπτό. Ο Τουράμ νίκησε τον πορτιέρε της Αταλάντα, αλλά είδε την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.
Στο 19, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ. Ο Πάσαλιτς με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι ανάγκασε τον Ζόμερ σε δύσκολη αλλά παράλληλα σπουδαία απόκρουση!
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54, οι Νερατζούρι άνοιξαν το σκορ. Ο Κάρλος Αουγκούστο με κεφαλιά νίκησε τον Καρνεζέκι για το 1-0! Ο Βραζιλιάνος σκόραρε για δεύτερη φορά φέτος.
Στο 72 ο Λαουτάρο Μαρτίνες βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, το γκολ ωστόσο δε μέτρησε με τον διαιτητή να καταλογίζει φάουλ.
Στο 81, η Αταλάντα έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Έντερσον. Ο παίκτης αντίκρισε κίτρινη κάρτα και λόγω του ότι χειροκρότησε τον διαιτητή ειρωνικά, αντίκρισε και δεύτερη φορά στην ίδια φάση την κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.
Η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στο 87 έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Μαρτίνες. Ο Αργεντινός έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα.
Στο 88 αποβλήθηκε και ο Γκασπερίνι από τον πάγκο της Αταλάντα.
Στο 90+1 ο Φρατέζι έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 3-0 με την κεφαλιά του να απομακρύνει με δυσκολία ο γκολκίπερ της Αταλάντα!
Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ίντερ έμεινε και αυτή με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μπαστόνι αποβλήθηκε αντικρίζοντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μαλντίνι.
Αταλάντα(Γκασπερίνι): Καρνεζέκι, Τζιμσίτι(75 Σάμαρτζιτς), Χίεν, Κολάσινατς, Μπελανόβα(59 Ρουτζέρι), ντε Ρουν, Έντερσον, Ζαπακόστα, Πάσαλιτς(59 Ντε Κετελάερε), Λούκμαν(83 Μπρεσιάνι), Ρετέγκι)75 Μαλντίνι)
Ίντερ(Ιντσάγκι): Ζόμερ, Μπαστόνι, ΑΣέρμπι, Παβάρ, Κάρλος Αουγκούστο, Μικιταριάν(75 Φρατέζι), Τσαλχάνογλου(91 Ασλάνι), Μπαρέλα, Ντούμφρις(66 Μπίσεκ), Τουράμ(91 Ταρέμι), Μαρτίνες(91 Κορέα)