Μετά από δύο ισοπαλίες, η Τζένοα επέστρεψε στις νίκες και πήγε στους 14 βαθμούς απέναντι σε μια Ουντινέζε που συμπλήρωσε πλέον πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη.
Η Τζένοα για την 14η αγωνιστική αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο για αυτήν, το γεγονός ότι η αντίπαλός της έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 2ο λεπτό λόγω της αποβολής του Τουρέ με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Πολύ γρήγορα έγινε και το 0-1 στο 13’ με τον Πιναμόντι που έκανε τους φίλους της Τζένοα που ακολούθησαν την ομάδα να τραγουδάνε ακόμη πιο δυνατά στις κερκίδες.
Στο 31’ η Ουντινέζε έφθασε κοντά στο 1-1 με τον Ζεμούρα, ο Λεάλι απέκρουσε.
Το 0-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Στο 67’ έγινε το 0-2 με τον Ζανόλι να έχει συμμετοχή στη φάση αλλά το γκολ να χρεώνεται ως αυτογκόλ στον Τζιανέτι. Στη συνέχεια, η Τζένοα διαχειρίστηκε με ευκολία το σκορ απέναντι στην Ουντινέζε που δεν είχε τρόπο να αντιδράσει και να μπει στο παιχνίδι