«Αυτοκτονία» για Μίλαν

Η Μίλαν προηγήθηκε νωρίς, όμως στη συνέχεια έδειξε τάσεις... αυτοκτονίας και η εξαιρετική Σασουόλο έφυγε θριαμβεύτρια (1-2) από το Σαν Σίρο για την 17η αγωνιστική της Serie A. Μεγάλη νίκη για Πάρμα, πεντάρα η Παλέρμο.

Η Μίλαν προηγήθηκε νωρίς, όμως στη συνέχεια έδειξε τάσεις… αυτοκτονίας και η εξαιρετική Σασουόλο έφυγε θριαμβεύτρια (1-2) από το Σαν Σίρο για την 17η αγωνιστική της Serie A.  Μεγάλη νίκη για Πάρμα, πεντάρα η Παλέρμο.

Η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάκι λοιπόν άνοιξε το σκορ μόλις στο 9′ με πλασέ του Πόλι από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν χωρίς λόγο, πράγμα το οποίο εκμεταλλεύτηκε η Σασουόλο και με υπέροχο γκολ του Σανσόνε (28′) έφερε το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65′ ο Ιντζάκι έριξε στον ματς τον Τσέρτσι (ντεμπούτο με τη Μίλαν) θέλοντας να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Ζάζα με σουτ στην κίνηση έπειτα από κόρνερ έγραψε το 2-1 για την Σασουόλο και «πάγωσε» το Σαν Σίρο.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς η Μίλαν βγήκε μπροστά και πίεσε τους φιλοξενούμενους, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, όμως με εξαίρεση ένα σουτ του Μποναβεντούρα (75′) δεν απείλησε ουσιαστικά και μοιραία γνώρισε την τέταρτη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα, που την έφερε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα μεγάλη νίκη πέτυχε η Πάρμα, η οποία αν και τελευταία του βαθμολογικού πίνακα, κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Φιορεντίνα. Η ομάδα του Ντοναντόνι με γκολ του Κόστα στο 11′ έκαμψε την αντίσταση της Φιορεντίνα, η οποία στο 34′ έχασε πέναλτι με τον Γκόμεζ και τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες λόγω αποβολής των Ροντρίγκεζ (79′) και Σάβιτς (86′).

Από εκεί και πέρα, η Παλέρμο σκόρπισε με 5-0 την Κάλιαρι εντός έδρας και έπιασε τη Μίλαν στην 7η θέση της Serie A. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Ντιμπαλά με δύο γκολ (33′, 72′), ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Μοργκανέλα (6′), Μουνιόθ (10′) και Μπαρέτο (85′).

Σε αντίθεση με την Παλέρμο, Τζένοα και Αταλάντα έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να αγωνίζεται για περισσότερο από μισή ώρα. Βαθμούς απώλεσε και η Ελλάς Βερόνα καθώς ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ με την Έμπολι εκτός έδρας. Βασικοί αγωνίστηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Μόρας και Ταχτσίδης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Δευτέρα (5/1)

Λάτσιο – Σαμπντόρια 3-0
(38′ Παρόλο, 41′ Φελίπε Άντερσον, 66′ Τζόρτζεβιτς)
 
Τρίτη (6/1)

Ουντινέζε – Ρόμα 0-1
(17′ Αστόρι)

Κιέβο – Τορίνο 0-0

Έμπολι – Βερόνα 0-0

Τζένοα – Αταλάντα 2-2
(51′ Φαλκέ, 69′ Μάτρι / 37′ Ζαπακόστα, 49′ Μοράλες)

Μίλαν – Σασουόλο 1-2
(9′ Πόλι / 28′ Σανσόνε, 67′ Ζάζα)

Παλέρμο – Κάλιαρι 5-0
(5′ Μοργκανέλα, 10′ Μουνιόθ, 33′ πεν., 72′ Ντιμπάλα, 85′ Μπαρέτο)

Πάρμα – Φιορεντίνα 1-0
(11′ Κόστα)

Τσεζένα – Νάπολι (19:00)

Γιουβέντους – Ίντερ (22:00)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.