Λύγισε απ’ το άγχος

Η Ρόμα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Σασουόλο στο «Ολίμπικο» κι από εκεί που ήθελε να μειώσει στον πόντο τη διαφορά της από τη Γιουβέντους και ευχαριστημένη πρέπει να είναι που διατηρήθηκε στο -3.

Η Ρόμα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Σασουόλο στο «Ολίμπικο» κι από εκεί που ήθελε να μειώσει στον πόντο τη διαφορά της από τη Γιουβέντους και ευχαριστημένη πρέπει να είναι που διατηρήθηκε στο -3. Κι αυτό διότι έφτασε στην ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και με γκολ που ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.


Τα δύο γρήγορα γκολ του Τζάτζα (15′, 18′), αλλά και το καθοριστικό ευρωπαϊκό ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι που ακολουθεί έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Ρούντι Γκαρσία, η οποία βρέθηκε να παίζει και με δέκα παίκτες από το 50′ λόγω αποβολής του Ντε Ρόσι με δεύτερη κίτρινη. Την ευθύνη να γλιτώσει τους «τζιαλορόσι» από τα χειρότερα ανέλαβε ο Λιάγιτς.


Ο Σέρβος σκόραρε αρχικά στο 78′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις με σουτ από την περιοχή. Μανωλάς και Χολέμπας ήταν βασικοί, με τον δεύτερο να έχει και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας την ευκαιρία να σκοράρει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.


Ρόμα (Γκαρσία): Ντε Σάνκτις, Χολέμπας, Γιάνγκα Μπίβα, Μανωλάς, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (72′ Κεϊτά), Στρόοτμαν (54′ Νάινγκολαν), Φλορέντζι, Λιάγιτς, Ντέστρο, Ιτούρμπε (55′ Ζερβίνιο)


Σασουόλο (Ντι Φραντσέσκο): Κονσίλι, Καναβάρο, Πελούζο, Βρσάλκο, Ατσέρμπι, Μπρίγκι (81′ Μπιοντίνι), Μισιρόλι, Ταϊντέρ, Τζάτζα (85′ Φλοκάρι), Σανζόνε, Μπεράρντι (81′ Φλόρο Φλόρες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.