Μάχη κατά της χρεωκοπίας από την Παλέρμο

Επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη των διαδικασιών για την κήρυξη χρεωκοπίας της, εξέδωσε η Παλέρμο. Η έρευνα των αρχών αποκάλυψε μαύρη τρύπα ύψους 70 εκατ. ευρώ.

Επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη των διαδικασιών για την κήρυξη χρεωκοπίας της, εξέδωσε η Παλέρμο. Η έρευνα των αρχών αποκάλυψε μαύρη τρύπα ύψους 70 εκατ. ευρώ.
 
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος Τζοβάνι Τζιαμάρβα που ανέλαβε την ομάδα παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.
 
«Η έναρξη της διαδικασίας χρεωκοπίας ήρθε ως αποτέλεσμα των ερευνών που δεν έχουμε δει ακόμα και για το λόγο αυτό δεν μπορούμε να αντικρούσουμε», ανέφερε ο Τζιαμάρβα.
 
«Η Παλέρμο πιστεύει ότι είναι η στιγμή να ξεκαθαρίσουμε στην κοινή γνώμη την οικονομική κατάσταση της ομάδας. Όπως έχουμε δηλώσει, υπάρχει κέρδος 4 εκατ. ευρώ για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30/06/2017 και έχουμε ενημερωθεί ότι δεν υπάρχουν ανωμαλίες», τόνισε.
 
Σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα «Il Sole 24 Ore», το πρόβλημα δημιουργήθηκε από υην πώληση της Παλέρμο στην εταιρία Mepal τον Ιούνιο του 2016, από την οποία προέκυψε κέρδος 21,9 εκατ. ευρώ.
 
Η εταιρία αυτή ελέγχεται από την Alyssa, με έδρα το Λουξεμβούργο, η οποία με τη σειρά της ανήκει στον πρώην πρόεδρο της σικελικής ομάδας Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.
 
Η πώληση αυτή ισορρόπησε την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, αλλά ήταν η τρίτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο για να βρεθεί λύση στα οικονομικά προβλήματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.