Σε ευρωπαϊκή τροχιά και πάλι η Λάτσιο, 4-1 την Πάρμα (video)

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Αλμπέρτο που πέτυχε δύο τέρματα και είχε μία ασίστ, η Λάτσιο ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Πάρμα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Αλμπέρτο που πέτυχε δύο τέρματα και είχε μία ασίστ, η Λάτσιο ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Πάρμα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι θριάμβευσε 4-1 της Πάρμα, σε παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής στη Serie A.

Και τα 4 γκολ για τους γηπεδούχους ήρθαν στο πρώτο 45λεπτο. Καταιγιστική σε αυτό το διάστημα η Λάτσιο έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι την Πάρμα, με 4 γκολ σε 22 λεπτά. Τον «χορό» άνοιξε ο Μάρουσιτς στο 22΄ και τέσσερα λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Λουίς Αλμπέρτο έγραψε το 2-0.

Σπουδαίο ματς από τον Λουίς Αλμπέρτο
Στο 38΄ο Λουίς Αλμπέρτο πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και λίγο αργότερα στο 44΄, εκτέλεσε κόρνερ πλασαριστά προς τον Λούλιτς που με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ έγραψε το 6-0. 
Στο 2ο ημίχρονο οι «λατσιάλι» έκαναν συντήρηση και η Πάρμα κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Σπροκάτι που σκόραρε 4 λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. 
Με αυτή της τη νίκη η Λάτσιο σε συνδυασμό με το εντός έδρας 1-1 της Αταλάντα με την ουραγό Κιέβο, έπιασε την ομάδα του Μπέργκαμο στην 6η θέση και μπήκε πάλι σε ευρωπαϊκή τροχιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.