Σπαλέτι: «Πάρτε τον Ιταλιάνο…»

Με δηλώσεις του ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, τόνισε ότι η καλύτερη περίπτωση για τον πάγκο της Νάπολι, είναι ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο.

Με δηλώσεις του ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, τόνισε ότι η καλύτερη περίπτωση για τον πάγκο της Νάπολι, είναι ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μπορεί να οδήγησε τη Νάπολι στον τίτλο μετά από 33 χρόνια, αλλά οι διαφορές στην φιλοσοφία με τον πρόεδρο της ομάδας Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, τον οδήγησαν στην έξοδο.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι ιδανικότερος για να κάτσει στον πάγκο των «παρτενοπέϊ» είναι ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο.

«Με τον λαό της Νάπολης γεννήθηκε ένας ανεξίτηλος δεσμός που θα κρατήσει για πάντα. Όπως είπα σε συνέντευξη Τύπου, αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, πρέπει να μπορείς να του αφιερώσεις τον χρόνο σου και εγώ αφιέρωσα όλο τον χρόνο μου στη Νάπολι», ανέφερε αρχικά.

Για να συμπληρώσει: «Ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος για τη Νάπολι, έχει την επιθυμία να τα δίνει όλα για την ομάδα του. Το είδαμε αυτό και στους τελικούς, παρότι η Φιορεντίνα έχασε και τους δύο.

Ο τελικός κρίνεται από στιγμές αλλά για να φτάσει κάποιος εκεί, σημαίνει ότι δούλεψε καλά. Πάντως ο Ντε Λαουρέντις έχει δείξει πως ξέρει να επιλέγει εξαιρετικούς προπονητές».
Ο Ιταλιάνο, πάντως, συμφώνησε να παραμείνει στη Φιορεντίνα για άλλον έναν χρόνο και μένει να φανεί αν η Νάπολι μπορεί να ικανοποιήσει τα «θέλω» των «βιόλα» και να… σπάσει το συμβόλαιό του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.