Μίλαν: Τι έγινε με Μαλντίνι, τι γίνεται με Ζλάταν

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε, φέρεται να πρόσφερε στον Πάολο Μαλντίνι την ευκαιρία να παραμείνει ως σύμβουλος, κάτι που απορρίφθηκε εντελώς, και τώρα είναι πρόθυμος να φέρει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο προπονητικό επιτελείο.

Υπήρξε μια επανάσταση στους Ροσονέρι τις τελευταίες 24 ώρες. Ο Πάολο Μαλντίνι απολύθηκε μετά από μια καταστροφική συνάντηση με τον πρόεδρο, ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Ρίκι Μασάρα, έλυσε το συμβόλαιό του με κοινή συναίνεση μετά από μόλις ένα χρόνο συνεργασίας.

Σύμφωνα με το Calciomercato, ο Καρντινάλε είχε προσπαθήσει να προσφέρει έναν διαφορετικό ρόλο στον Μαλντίνι, παραμένοντας ως σύμβουλος χωρίς πραγματικές εξουσίες, αλλά αυτό θεωρήθηκε πρακτικά προσβλητικό από τον άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια είχε τον έλεγχο της στρατηγικής μεταγραφών και των διαπραγματεύσεων.

Αντίθετα, η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι το επόμενο σχέδιο είναι να προσλάβει τον Ιμπραχίμοβιτς ως συνδετικό πρόσωπο μεταξύ της ομάδας και της ιεραρχίας, δεδομένου του ρόλου του «μάνατζερ του συλλόγου». Ο Σουηδός διεθνής ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο την περασμένη Κυριακή (4/6) και δεν είναι ξεκάθαρος ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του. Ο Στέφανο Πιόλι είπε ήδη ότι ήθελε τον Ίμπρα ως μέλος του προπονητικού του επιτελείου…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας