Μίλαν: Aφίξεις και αποχωρήσεις

Η Μίλαν εξασφάλισε την έξοδό της στους ομίλους του Champions Legaue και η διοίκηση σχεδιάζει το μεταγραφικό της σαφάρι.

Η Μίλαν αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα της αυτό το καλοκαίρι μετά από ένα συντριπτικό δεύτερο μισό της σεζόν στη Serie A. Στην πραγματικότητα, Μαλντίνι και Μασάρα έχουν ήδη ξεκινήσει το σχέδιο. Η Μίλαν εξασφάλισε την πρώτη τετράδα με τη νίκη κόντρα στην Γιουβέντους χάρη στην υπέροχη κεφαλιά του Ολιβιέ Ζιρού. Η σεζόν ήταν σίγουρα απογοητευτική στο πρωτάθλημα, γι’ αυτό και αναμένονται ενισχύσεις αυτό το καλοκαίρι.

Θα είναι ένα καλοκαίρι με αριθμητική επανάσταση, σίγουρα χωρίς τον φόβο της αντίφασης. Πολλοί θα φύγουν, πολλοί θα φτάσουν. Ο περίφημος προϋπολογισμός θα δείξει αν η Μίλαν θα μπορέσει να αγοράσει καλά ή, όπως πάντα, θα πάει σε νεαρούς παίκτες. Eξαρτάται από την πολιτική της εταιρείας. Η Μίλαν έχει να ακολουθήσει μια Συμφωνία Διακανονισμού.

Οι Νταϊσι Κάμαντα και Μάρκο Σπορτιέλο είναι οι πρώτες καλοκαιρινές μεταγραφές της Μίλαν, ενώ ο Ντάβιντε Φρατέζι φαίνεται να είναι η εναλλακτική λύση για τον Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ, ενώ ένας εκ των Πιερ Καλουλού και Φικάγιο Τομορι θα φύγει.

Ο Ιάπωνας μέσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα ενταχθεί στους Ροσονέρι και θα περάσει από τις ιατρικές του εξετάσεις τις επόμενες εβδομάδες. Ο ο 26χρονος σνομπάρει την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπορούσια Ντόρτμουντ και θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους Ιταλούς. Ο Ιάπωνας διεθνής θα ενταχθεί στους Ροσονέρι με ελεύθερη μεταγραφή από την Άιντραχτ.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σπορτιέλο που θα μετακομίσει στο San Siro μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Αταλάντα στις 30 Ιουνίου για μπακ απ του Γάλλου Μάικ Μενιάν.Η Μίλαν σκοπεύει να αποκτήσει τουλάχιστον έναν νέο κεντρικό χαφ. Ο Λόφτους Τσικ της Τσέλσι είναι ο στόχος προτεραιότητάς τους, ενώ η δεύτερη επιλογή είναι ο Ντάβιντε Φρατέζι της Σασουόλο. Η ζητούμενη τιμή και για τους δύο παίκτες είναι περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νεαρός Βέλγος Λοίς Οπεντά της εξαιρετικής Λανς, είναι ο κύριος στόχος για την επίθεση, ακολουθούμενος από τον Μάρκο Αρναούτοβιτς της Μπολόνια και τον Άλβαρο Μοράτα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Μαλίκ Τιαό θα ενταχθεί στον σύλλογο με μόνιμη μεταγραφή και θα μπορούσε να σπρώξει τον Καλουλού ή τον Τομόρι εκτός ομάδας. Ο Γάλλος αμυντικός εντάχθηκε στους Ροσονέρι με ελεύθερη μεταγραφή το 2021, οπότε η Μίλαν μπορεί να στοχεύσει σε μεγάλο κεφάλαιο με την πώλησή του, ενώ ο Πάολο Μαλντίνι και ο Ρίκι Μασάρα θα εξετάσουν μόνο «σούπερ» προσφορές για τον Τομόρι.

Πωλητήριο από ότι φαίνεται βάζει στον Κροάτη, Άντε Ρέμπιτς. Αν δεχτεί καλή πρόταση από ενδιαφερόμενη ομάδα, τότε θα τον πουλήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Ρέμπιτς με την Μίλαν έχει ισχύ για ακόμα 2 χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.